Sport

Futsal: bravúrra készül az UTC a Dunakeszi ellen

Futsal: bravúrra készül az UTC a Dunakeszi ellen

2014. január 23., csütörtök
Futsal: bravúrra készül az UTC a Dunakeszi ellen
futsal_szeged_veszprem_21_il

Péntek este nehéz csatára számíthatnak az UTC futsalosai - a győzelem Dunakeszin minden csapatnak szinte bravúrszámba menő teljesítményt jelent.

A cikk megjelenését a GS-VILL 94 Kft. támogatta.

Pénteken este abban a cseppet sem egyszerű helyzetben kell megfelelnie az UTC Futsal Teamnek, amelyben a bajnokság többi részt vevő csapat közül csak kettőnek, a Berettyóújfalunak és az Aramisnak sikerült: ponto(ka)t szerezni Dunakeszin. A jelenleg a bajnoki tabella 4. helyén tartózkodó Duna-menti gárda mindenki mást le tudott gyűrni otthon, az újszegediek elleni szegedi találkozón pedig parázs csatában 7-7-es döntetlen született. "Minden nap edzünk, hetente két alkalommal dupla tréninget tartunk, amikor a nagypályások és a futsalosok külön edzenek másfél-másfél órát. Ilyen volt a hétfő és ilyen a csütörtöki nap is. Kedden csak futsalos foglalkozást tartottunk, szerdán másfél órás átmozgatás volt a műfüvön Algyőn az egész kerettel" - avatta be a SZEGEDma.hu-t a Kertész utcaiak kombinált edzésprogramjába Brinszky Adrián. A futsalcsapat mellett immár a nagypályások (játékos-)edzőjének is kinevezett szakember szerint csapatának minimálisra csökkent esélye a rájátszásba jutásra. "Reálisan nézve a 7-8. helyért fogunk küzdeni, de amíg matematikai esélyünk van küzdünk a play-offot jelentő 6. helyért is, de ahhoz már bravúrra lenne szükség. A pénteki, dunakeszi elleni mérkőzés is ebbe a kategóriába tartozik, hiszen ellenfelünk otthonában eddig csak a Berettyóújfalu tudott nyerni. Tóth Attila porcsérüléssel küzd, Koncz Zsoltot nem engedi el ceglédi klubja. A Dunakeszi Kinizsi - Ujszegedi TC bajnoki futsalmérkőzést péntek este 19 órától rendezik a Dunakeszin, a Radnóti-gimnázium tornacsarnokában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.