Futsal: bravúrra készül az UTC a Dunakeszi ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

futsal_szeged_veszprem_21_ilPéntek este nehéz csatára számíthatnak az UTC futsalosai – a győzelem Dunakeszin minden csapatnak szinte bravúrszámba menő teljesítményt jelent.

A cikk megjelenését a GS-VILL 94 Kft. támogatta.

Pénteken este abban a cseppet sem egyszerű helyzetben kell megfelelnie az UTC Futsal Teamnek, amelyben a bajnokság többi részt vevő csapat közül csak kettőnek, a Berettyóújfalunak és az Aramisnak sikerült: ponto(ka)t szerezni Dunakeszin. A jelenleg a bajnoki tabella 4. helyén tartózkodó Duna-menti gárda mindenki mást le tudott gyűrni otthon, az újszegediek elleni szegedi találkozón pedig parázs csatában 7-7-es döntetlen született.

“Minden nap edzünk, hetente két alkalommal dupla tréninget tartunk, amikor a nagypályások és a futsalosok külön edzenek másfél-másfél órát. Ilyen volt a hétfő és ilyen a csütörtöki nap is. Kedden csak futsalos foglalkozást tartottunk, szerdán másfél órás átmozgatás volt a műfüvön Algyőn az egész kerettel” – avatta be a SZEGEDma.hu-t a Kertész utcaiak kombinált edzésprogramjába Brinszky Adrián. A futsalcsapat mellett immár a nagypályások (játékos-)edzőjének is kinevezett szakember szerint csapatának minimálisra csökkent esélye a rájátszásba jutásra. “Reálisan nézve a 7-8. helyért fogunk küzdeni, de amíg matematikai esélyünk van küzdünk a play-offot jelentő 6. helyért is, de ahhoz már bravúrra lenne szükség. A pénteki, dunakeszi elleni mérkőzés is ebbe a kategóriába tartozik, hiszen ellenfelünk otthonában eddig csak a Berettyóújfalu tudott nyerni. Tóth Attila porcsérüléssel küzd, Koncz Zsoltot nem engedi el ceglédi klubja.

A Dunakeszi Kinizsi – Ujszegedi TC bajnoki futsalmérkőzést péntek este 19 órától rendezik a Dunakeszin, a Radnóti-gimnázium tornacsarnokában.

Default thumbnail
Előző sztori

A sertés ágazati programra az idén is 1,6 milliárd forint jut

Következő sztori

Mórahalom ismét a Kerékpárosbarát Települések között

Legutóbbi hasonló cikkek