Fidesz: a magyarok nem kérnek Gyurcsány gyűlölettel teli harcából

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Zsigó RóbertAz embereknek nem kell többé minden idők legkorruptabb és legkártékonyabb kormányzása, amikor mindig csak az ő terheiket növelték- jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

Zsigó Róbert elmondása szerint „szerdán Gyurcsány Ferenc harcot hirdetett.” Az első sorban újra ott tapsoltak a Gyurcsány-korszak bukott alakjai, Magyar Bálint, Hiller István, Bozóki András és a többiek. Gyurcsány Ferenc harcról beszélt és arról, hogy ő, hogyan kormányozna. Gyurcsány Ferenc nem érti, hogy a magyarok nem akarnak harcolni – fogalmazott a Fidesz szóvivője.

Zsigó Róbert az előző gondolathoz kapcsolódóan arról beszélt, „a magyarok nyugodtan akarnak élni, dolgozni és abból meg szeretnének élni, nyugodtan szeretnék nevelni a gyerekeiket, az otthonukat fenntartani, a számláikat fizetni tudni, és mindebbe nem belerokkanni, úgy ahogy az a Gyurcsány-korszakban történt velük”.

A magyarok nem kérnek Gyurcsány Ferenc gyűlölettel teli harcából és az újabb Gyurcsány-korszakból, nem kell nekik többé minden idők legkorruptabb és legkártékonyabb kormányzása, amikor mindig csak az ő terheiket növelték – szögezte le Zsigó Róbert.

Forrás: Fidesz.hu

Előző sztori

A Szegedi Tudományegyetem 35. a világ “zöld egyetemei” között

Következő sztori

Néhány méterre állt meg a vonat az öngyilkosságra készülő fiataltól