Közélet

Fidesz: a magyarok nem kérnek Gyurcsány gyűlölettel teli harcából

Fidesz: a magyarok nem kérnek Gyurcsány gyűlölettel teli harcából

2014. január 23., csütörtök
Fidesz: a magyarok nem kérnek Gyurcsány gyűlölettel teli harcából
Zsigó Róbert

Az embereknek nem kell többé minden idők legkorruptabb és legkártékonyabb kormányzása, amikor mindig csak az ő terheiket növelték- jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

Zsigó Róbert

elmondása szerint „szerdán

Gyurcsány Ferenc

harcot hirdetett.” Az első sorban újra ott tapsoltak a Gyurcsány-korszak bukott alakjai,

Magyar Bálint, Hiller István, Bozóki András

és a többiek. Gyurcsány Ferenc harcról beszélt és arról, hogy ő, hogyan kormányozna. Gyurcsány Ferenc nem érti, hogy a magyarok nem akarnak harcolni – fogalmazott a Fidesz szóvivője. Zsigó Róbert az előző gondolathoz kapcsolódóan arról beszélt, „a magyarok nyugodtan akarnak élni, dolgozni és abból meg szeretnének élni, nyugodtan szeretnék nevelni a gyerekeiket, az otthonukat fenntartani, a számláikat fizetni tudni, és mindebbe nem belerokkanni, úgy ahogy az a Gyurcsány-korszakban történt velük”. http://www.youtube.com/watch?v=tl4uxDWtxEY A magyarok nem kérnek Gyurcsány Ferenc gyűlölettel teli harcából és az újabb Gyurcsány-korszakból, nem kell nekik többé minden idők legkorruptabb és legkártékonyabb kormányzása, amikor mindig csak az ő terheiket növelték - szögezte le Zsigó Róbert.

Forrás:

Fidesz.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.