/

Bemászott az újszegedi házba, állítólag csak a dolgát végezni

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A körzeti megbízottak lakossági bejelentés alapján érték tetten a betörőt, aki a szegedi Fürj utca egyik családi házába mászott volna be – írja a police.hu.

Egy állampolgár hívta a rendőrség segélyhívószámát január 8-án délben és bejelentette, hogy egy ismeretlen férfi bemászott a szegedi Fürj utca egyik családi házába. A Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsének körzeti megbízottai tetten érték a 41 éves férfit, aki mindent tagadott. Az egyenruhásoknak arra hivatkozott, hogy csak a dolgát akarta elvégezni a házban. Munkavédelmi kesztyűben, kezében csavarhúzóval.

M. Jenő Andrást az újszegedi rendőrök előállították. Kiderült, hogy néhány nappal korábban már betört ugyanebbe a házba, illetve két másikba is, a Kikindai és a Déryné utcában. Mindegyik helyről üres kézzel távozott.

A Szegedi Rendőrkapitányság kihallgatását követően lopás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Default thumbnail
Előző sztori

Magyar szójatermék iránt érdeklődnek a nemzetközi élelmiszergyártók

Default thumbnail
Következő sztori

Navracsics: mindenkinek meg kell ismernie a kommunizmus bűneit

Legutóbbi hasonló cikkek