Röplabda: két győzelemmel nyitott az SZTE EHÖK SE

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szteehokse_ffiroplabda_08December elején lejátszotta első mérkőzéseit a férfi röplabda NB II küzdelmeiben az SZTE EHÖK SE csapata.

Jó csapatjátékkal elért két győzelemmel rajtolt a férfi röplabda NB II-ben az SZTE EHÖK SE férfi csapata, amely kecskeméti ifikből álló ellenfelét 3-0-ra, a Pénzügyőrt 3-1-re verte a hazai környezetben rendezett tornán. A győzelmeket még értékesebbé teszi, hogy a csapat játékosai között idén már többen vannak olyanok, akik hét közben nem tudnak Szegeden edzeni, ráadásul az együttes egyik erőssége, Bondor Tamás technikai vezető októberi térdműtéte után egyelőre még nem edzhet a csapattal, visszatérése január vége, február eleje felé várható. A csapatból Makhult Zoltán is jelenleg kisebb sérüléssel küzd. A felkészülés ettől függetlenül zavartalanul zajlik, a sérülteket és a hiányzókat leszámítva a csapat elszánt, és egyben van. A szegedi röpis fiúk legközelebb december 22-én, vasárnap Somogyjádra utaznak a második tornára, ahol a házigazda Somogyjádi RSZSE és a szombathelyi SzoESE-Sprint SC lesznek az ellenfelek.

Férfi röplabda NB II 1. forduló:

SZTE EHÖK SE – Gorter Kecskeméti RC ifi 3-0
SZTE EHÖK SE – Pénzügyőr SE 3-1

Előző sztori

A szegedi timelapse-es srácok újabb meglepetést tartogatnak + VIDEÓ

Következő sztori

Búvárúszás: 18 bajnoki cím és egy nagy visszatérő a Murénánál

Legutóbbi hasonló cikkek