Közélet

Rókuson is segítik a családokat karácsony előtt + FOTÓK

Rókuson is segítik a családokat karácsony előtt + FOTÓK

2013. december 22., vasárnap
Rókuson is segítik a családokat karácsony előtt + FOTÓK
szeretetcsomag_kalmar_mj 011

Az Arany János iskolába járó gyermekek szülei is hozzájárultak ahhoz, hogy rászoruló családokat ajándékozzanak meg az ünnepek előtt. Az adományok – melyek szétosztásában Kalmár Ferenc is segédkezik évről-évre – a legrászorulóbbakhoz kerülnek.

Hármas összefogás révén juttatnak el csomagokat rászoruló szegedi családoknak karácsony előtt.

Kalmár Ferenc

KDNP-s politikus elmondta, az Arany János Általános Iskola szeretetcsomagok összeállításához kérte a szülők segítségét, majd az intézmény felvette a kapcsolatot Kretovics László rókusi plébánossal, illetve a képviselő is juttatott el adományokat, így állt össze az a száz csomag, amelyeket az ünnepek előtt osztottak ki. „Ezúton szeretném megköszönni a szülőknek a segítségnyújtását, illetve a plébánián dolgozóknak is, hiszen ők állították össze a csomagokat” – mondta Kalmár, aki besegít az adományok kiosztásában, többek között egy Hunyadi téri családnál is járt kicsinyke otthonukban látogatva meg

Tamás Lászlónét

. „Nagyon kevés a nyugdíjam, albérletben élek a gyermekeimmel, ezért minden segítségért hálás vagyok” – fogalmazott Tamás Lászlóné. A gyógyíthatatlan beteg nőnek csak egy ismerőse segít időről-időre, illetve több mint öt éve Kalmár Ferenc csomagot hoz a családnak karácsony előtt, amiért nagyon hálás. Mint elmondta, a gyermekei tartják benne a lelket, s bizony van helye az adománynak. A csomagokban tartós élelmiszerek, például cukor, liszt, rizs, tészta, kakaó, lekvár, margarin, konzervek, tea, továbbá mosogatószer és szalvéta került, vagyis minden, ami hasznos egy háztartásban. Természetesen egy kis csokoládét és szaloncukrot is rejtettek a zacskók, hogy a családok ünnepét megédesítsék, szebbé tegyék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.