Közélet

Nyerjen jegyet portálunkkal az EDDA musicalre!

Nyerjen jegyet portálunkkal az EDDA musicalre!

2013. december 9., hétfő
Nyerjen jegyet portálunkkal az EDDA musicalre!
eddamusical

December 15-én Szegeden, a Városi Sportcsarnokban várja a rajongókat az EDDA musical, A Kör. Játsszon velünk, nyerjen páros belépőt a különleges előadásra!

Az EDDA Művek 24 slágere csendül fel az ország egyik leghíresebb zenekarával fémjelzett musical, A Kör előadásán. A darab ennek ellenére nem csak a rajongókhoz szól, hiszen története sem a zenekar életét dolgozza fel, története egy külvárosi mese, ahol főhősünk egy szerelmi csalódás miatt elindul a nagyvilágba, abban bízva, hogy megtalálja amit keres: az igazi szerelmet, a sikert és a boldogságot. "Azt gondolom, hogy ez a darab rólunk szól emberekről, fiatalokról, idősebbekről, nőkről és férfiakról, barátokról és ellenségekről. Mi úgy fogalmaztuk meg, hogy: „Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell. A musical szereplői menekülve a társadalmi problémák és feszültségek elől a szerelemben, a szabadságban és a rockban keresnek menedéket, boldogságot" -

nyilatkozta a darabról

Pintér Tibor rendező.

Nyerjen jegyet!

December 15-én a musical Szegedre is ellátogat, a Városi Sportcsarnokban várja a rajongókat este hét órától. Ha helyesen válaszol alábbi kérdésünkre, páros belépőt nyerhet az előadásra!

- Ki volt A Kör című EDDA musical szövegkönyvírója? (Segítséget az alábbi cikkünkben talál)

A.

Nagy Miklós

B.

Oravecz János

C.

Takács Zoltán A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb december 11-e (szerda) délig. Szerencsés játékosainkat másnap délelőtt e-mailben értesítjük a nyereményről.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.