Sport

Kézilabda: Tatabányán folytathatja bajnoki menetelését a Pick

Kézilabda: Tatabányán folytathatja bajnoki menetelését a Pick

2013. december 10., kedd
Kézilabda: Tatabányán folytathatja bajnoki menetelését a Pick
pick_gyongyos_mj01

Szerda este 18 órától a Tatabánya otthonában lép pályára a Pick Szeged. Vadkertiék régi ismerősökkel is találkoznak a pályán.

Mindössze csak azért 2. jelenleg a tabellán a Pick Szeged, mert a nagy rivális Veszprém eggyel többet játszott a mieinknél. A nagy versenyfutásba tavaly épp az a Tatabánya szólt bele kelletlenül és kellemetlenül - nem elvitatva a Pick felelősségét gyenge játéka miatt -, amellyel szerda este 18 órától idegenben csap össze a szegedi alakulat. 2012 novemberében 30-30-at játszott a Pick a Bányásszal, ezzel elveszítve lépéselőnyét a bakonyiakkal való versenyfutásban, akiket ősszel ugyan legyőzött itthon, tavasszal azonban nagyon simán alulmaradt az ősi riválissal szemben, amivel eldőlt az alapszakasz-elsőség, s a pályaelőny kérdése, mindezek által kvázi a bajnoki cím is. Most sem hibázhat a

Juan Carlos Pastor

és

Marko Krivokapic

vezette alakulat a tabella jelenleg stabil 4. helyezettje ellen. A korábbi szegedi csillagokat,

Katzirz Dávidot, Törő Szabolcsot, Szente Gábort

és a szegedi másodedző testvérét,

Krivokapics Miloradot

soraiban tudó dunántúli alakulat az első öt fordulóban zsinórban nyert, igaz, némelyik simán verhető ellenfelével megszenvedett, Vácon és a SZESE ellen egy-egy góllal diadalmaskodtak

Debre Viktor

legényei. A 6. körben döntetleneztek a Balatonfüreddel, majd később Csurgón is, legutóbb pedig az először simán vert Orosháza otthonában, míg némi meglepetésre kikaptak hazai közegben a Gyöngyöstől, idegenben simán a Veszprémtől, s játszottak egy gólszegény-vérszegény, 32 gólos meccset a Váccal is. A mostani találkozót októberről halasztották el, hivatalosan a 9. forduló mérkőzése lesz. A csata egyértelmű esélyese a Pick.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.