Sport

Kézilabda: élre állt az Algyő

Kézilabda: élre állt az Algyő

2013. december 2., hétfő
Kézilabda: élre állt az Algyő

A Törökszentmiklós felett aratott elsöprő győzelmével az NB II Délkeleti csoportjának élére ugrott az FKSE-Algyő együttese.

A törökszentmiklósi egyesület második csapata nem tudott érdemleges ellenállást kifejteni a parádézó házigazdák ellen, akik már a szünetben 10 góllal vezettek, s végül 18-cal verték ellenfelüket. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei alakulat egyébként az előző fordulóban meglepetésre az akkori listavezetőt gyűrte le nagy csatában egy góllal, azaz egy kiszámíthatatlan teljesítményre képes gárdát fektettek két vállra az algyőiek. Barok István legénysége e diadalával az élre ugrott, azonban idén már nem lép pályára, hiszen lejátszotta 11 mérkőzését a 12 csapatos bajnokságban - ugyanakkor némi szerencsével még a tabella tetején is telelhet.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 10. forduló:

FKSE-Algyő — CLAAS Törökszentmiklósi KE II. 33-15 (18-8)

Algyő, 100 néző. Vezette: Kiss, Kuklis.

FKSE-Algyő:

Deák - Czírják 3, Major 4, Kocsis 1, Berta T. 4, Pádár, Bolvári 3.

Csere:

Szögi Cs.(kapus), Kiss 4, Berta L. 2, Szögi Z. 4/1, Szepesi 2, Zombori 4, Varga 2, Szélpál, Juhász.

Edző:

Barok István. Barok István:

"A csapat végre úgy játszott, ahogy az elvárható, így fölösleges lenne bárkit kiemelni. Ellenfelünk legutóbb a Félegyházát verte. Jelenleg elsők vagyunk, de a vetélytársainknak még van két meccsük. Jó lenne élen telelni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.