Sport

Kék Mókus Kupa: bajnok lett a Varga Pince + FOTÓK, VIDEÓ

Kék Mókus Kupa: bajnok lett a Varga Pince + FOTÓK, VIDEÓ

2013. december 22., vasárnap
Kék Mókus Kupa: bajnok lett a Varga Pince + FOTÓK, VIDEÓ
donto3_mj069

Lezajlottak a 2013-as Kék Mókus Kupa döntői, a Kiss Autószervizé és a Ficaké lett a kupa a +45-ös, illetve a +35-ös korcsoportban, míg a nyílt kategóriában a Varga Pince lett a bajnok. A bronzokat a Ficak, az Autóscsárda Makó és a Hársfa Söröző szerezték meg.

Tekintse meg a SZEGEDma TV felvételét, benne a 2013-as Kék Mókus Kupa +35-ös és nyílt kategóriás döntői, illetve a napot záró gálamérkőzés összefoglalóját!

https://www.youtube.com/watch?v=JDIEPxN10VM

20.00:

Véget ért a 27. Kék Mókus Kupa, a szegedi foci téli ünnepnapja. Az a mintegy 1200-1500 ember, aki a nap folyamán kilátogatott a sportcsarnokba, sok érdekes mérkőzést láthatott, kezdve a legkisebbek küzdelmeitől, a női labdarúgáson keresztül, fordulatos döntőkön át a jótékonysági, gálamérkőzésig. Köszönjük a figyelmet!

27. Kék Mókus-kupa, gálamérkőzés

Romics Roli barátai - Megyeválogatott 6-6 (2-2)

Újszegedi sportcsarnok.

Romics Roli barátai:

Dénes (kapus), Szamosszegi, Militár, Dlusztus, Bali, Gréczi, Zsótér, Kecskés, Búrány, Gyömbér, Völgyi, Romics, Batik.

Megyeválogatott:

Czirják, Szabó (kapusok), Végh, Marton, Ondrejó, Busa, Hegedűs, Pataki, Balogh.

Gól:

Gréczi, Bali 2, Gréczi, Romics 2, ill. Ondrejó, Pataki, Végh, Hegedűs, Busa 2.

Első félidő:

Ondrejó szerezte a mérkőzés első gólját, egy szabadrúgást vágott a kapuba a szétrebbenő sorfal között. (0-1) A 7. percben Gréczi egyenlített egy távoli lövéssel. (1-1) Kevéssel később Bali távoli bombájával már Romics Roli barátai vezettek, de nem sokáig, szinte az ellentámadásból egyenlített Pataki. (2-2) Több gól már nem esett az első felvonásban, így a két csapat egállal vonulhatott szünetre.

Második félidő:

A 23. percben Végh Ariel gondolt egyet és távoli bombára szánta el magát, aminek eredményeként előnybe került a megyeválogatott. (2-3) A 31. minutumban Hegedűs gólja már azt jelentette, Major László tanítványai két góllal elhúztak ellenfelüktől. (2-4) Ezt egy gyors gólváltás követte Busa és Bali révén. (3-5) Busa Bence aztán úgy gondolta, nem hagyja ellenfelét elhúzni a különversenyben, ezért ismét bevette Dénes kapuját. (3-6) Hogy mégse legyen olyan vészes a különbség az eredményben, arról Gréczi tett, majd csereként beállt az utolsó percekbe Romics Roli is. (4-6) És ha már beállt a névadó, vastaps közepette gólra váltotta Batik passzát a 37. percben. (5-6) 68 másodperccel a lefújás előtt Roli már a második találatát szerezte, ezzel lett egál az állás. (6-6) Ezzel véget is ért a Délmagyarország által szervezett jótékonysági meccs, amely Romics Roli gyógyulását volt hivatott segíteni.

19.03: most mutatják be a kék-fehér mezes Csongrád megye válogatottját, illetve az FK 1899 Szeged kék-fekete szerelését viselő, a Romics Roli barátai nevet viselő alakulatot.

27. Kék Mókus-kupa, -35-ös döntő

Varga Pince - Ark 4-2 (2-2) Újszegedi sportcsarnok, 1200 néző. Varga Pince: Tombácz, Halász (kapusok), Puskás, Magyar, Kulacsik, Hadár, Tóth A., Ngalle, Szabó M., Takács, Vojnic-Zelic, Palotás. Ark: Révész(kapus), Imre, Balogh, Gonda, Lóderer, Salamon, Farkas, Hegedűs, Pataki, Végh, Molnár, Fejes. Gól: Magyar 2, Tóth A. 2, ill. Farkas, Pataki. Első félidő: Magyar György, a Mórahalom VSE játékos-edzője közelről mattolta Révész kapust a 4. percben, ezzel megszerezte a vezetést a Varga Pince. (1-0) Kevéssel később az iménti gólszerző a kapufát trafálta telibe egy jobb oldali átlövéssel, igaz, csukafejese révén addigra már Végh Ariel is letudott együttesének egy keresztlécet a túloldalon. A 8. minutában Imre lőtt élesen kapu mellé, nem véletlenül, mivel a kapufához tudatosan berobbanó Farkas közelről a hálóba pöckölte a labdát. (1-1) Ngalle szándéka szerint nem kellett volna sokat várni a válaszra, a kameruni légiós előbb egy az egyben megverte védőjét, majd a kirobbanó Révészt is átemelte, a gólvonalon álló védő azonban üggyel-bajjal megóvta az Ark csapatát a bekapott góltól. A 12. percben már nem volt ugyanakkor menekvése a fekete mezeseknek, Magyar György lőtte közvetlen közelről második találatát. (2-1) Kevéssel később Pataki egyenlített spiccel 7 méterről. (2-2) A félidő lezárása előtt Hegedűs szerezhette olna meg a vezetést az Arknak, de Halász hihetetlen reflexmozdulattal szögletre tolta 9 méteres bombáját. A szünetre így maradt az egál. Második félidő: Jelentős mezőnyharccal indult a második felvonás, érezhető volt, hogy egyik gárda sem akar nagyot kockáztatni. A 28. percben aztán mégis született egy gól: Ngalle szerzett labdát Véghtől, Magyar indult meg vele, majd a kapust kipasszolva kihagyhatatlan ziccerbe hozta Tóth Attilát. (3-2) Három minutummal később Tóth másodjára is betalált, egy visszahúzás után gyönyörűen tekert jobbról ballal a jobb alsóba. (4-2) Mivel több gól már nem esett a félidőben, elmondható, 2013-ban a Varga Pince együttese győzött a nyílt kategóriában.17.56: A 27. Kék Mókus Kupa utolsó döntője következik, a nyílt kategóriában a Varga Pince csapata néz farkasszemet az Ark gárdájával. Előbbinek Hadár Attila, utóbbinak Imre Zoltán tagja az imént még a +35-ös korosztályban bajnoki címet Ficakból - az Algyő és az FK 1899 Szeged játékosai nem aprózzák el a trófeagyűjtögetést. Hogy melyikük számítása jön be, kiderül cirka 45 perc múlva.

27. Kék Mókus-kupa, +35-ös döntő

Ficak - Első Beton 8-6 (2-2) Újszegedi sportcsarnok, 900 néző. Ficak: Sávai (kapus), Kuti, Molnár, Imre, Dóra, Kiss, Pálfi, Hadár, Nagy, Hajdú, Jójárt . Első Beton: Szekeres, Papp (kapusok), Ádelhardt, György, Szentágotai, Mahler, Holló, Szabó Zs., Buknicz, Márki, Simai, Gyetvai, Szabó G. Gól: Dóra 3, Hadár 4, Kiss, ill. Mahler 2, Szabó Zs 2, Buknicz, Ádelhardt. Első félidő: A 2. percben rögtön magához ragta a vezetést az Első Beton, György Béla gurított le szabadrúgásból az alapvonal közelébe befutó Mahler Ferenchez, aki szinte nullszögből varrta be a labdát állítás után a léc alá. (0-1) A 7. minutumban Szabó Zsolt indult meg szélsebesen egy kontrával, majd a kapuhoz érve mattolta a védői hiányában kiszolgáltatott helyzetbe kerülő Sávai kapust. (0-2) Ezt követően a Ficak több alkalommal is szépíthetett volna, de Szekeres kapus igazán ihletett formában védett ezen az estén. A jég a 19. percben tört aztán meg, amikor Hajdú bedobását a hosszún üresen érkező Dóra János tessékelte be a kapufa mellé közvetlen közelről. (1-2) Másodpercekkel később Hadár gondolkodott a "Ha egy üzlet beindul" elmélet szerint, és nagyot küzdve védőjével közelről vette be az Első Beton kapuját. (2-2) Villámgyorsan jött tehát a Ficak egyenlítése, a dudaszó azonban megakadályozta a fehér mezeseket abban, hogy kihasználva ellenfelük átmeneti zavartságát a vezetést is átvegyék.
donto2_mj 015
Második félidő: A 26. percig kellett kellett várni a következő találatra. Egy szabadrugásvariációból szerezte meg a vezetést az Első Beton. Márki legurítását Buknicz varta a hálóba 8 méterről (2-3). A válasz már érkezett is rá a 29. percben. Egy elcsípett kapuskidobás után Imre gurította balról keresztben a kapu előtt a labdát, amit a hosszú kapufánál Dóra passzolt a hálóba. (3-3) Még ugyan ebben a minutumban át is vette a vezetést a Ficak, Hadár talált be egy gyors akció végén közelről. (4-3) A 34. percben újra Hadár volt eredményes, egy szabadrúgást vágott be Szekeres alatt a kapuba 7 méterről. (5-3) Ádelhardt szűkítette a két csapat közti a távolságot, a jobb kapufa mellől passzolt a hálóba a 35. percben. (5-4) Dóra fejjel vett be Szekeres kapuját 2 méterről a 37. percben. (6-4) A 38. minutumban Mahler lőtt gólt egy szabadrúgásból körbejáratot labdamenet végén. A 39. percben egymást követően esett két gyors találat, előbb Kiss ment el jobb oldalon és tekert a hosszúba 8 méterről (7-5), majd Szabó talált be a másik oldalon (7-6). A 40. percben egy felívelést követően Hadár csúsztatott a hálóba a hatosról Szekeres lába mellett. (8-6) A kupát a +35-ös korosztályban egy igen izgalmas véghajrában a Ficak nyerte meg.16.51: Hamarosan kezdődik a fehér mezes Ficak, és a tavalyi bronzcsatát elbukó, zöld mezes Első Beton fináléja.

27. Kék Mókus-kupa, +45-ös döntő

Kiss Autószerviz - Sándorfalva 5-1 (3-1) Újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Kiss Autószerviz: Soós A., Cseh A. (kapusok), Fütyü I., Csincsák Zs., Sieber M., Fórizs I, Pranjko Zs., Gyurasovics Sz., Sepesei S., Anda L., Frank Cs., Simon Sz., Botlik B., Bódi A. Sándorfalva: Barna I. (kapus), Török Gy., Sebestyén A., Széll J., Fenyvesi L., Kozma L., Molnár J., Dékány J., Török S., Batik S., Patócskai J. Gárdián T. Gól: Csincsák, Fütyü, Fórizs 2, Anda, ill. Molnár. Első félidő: Kilenc percig szinte semmi sem történt a meccsen, utána azonban pár másodpercen belül Csincsák és Molnár is betalált, mindketten átlövésből. (1-1) Ezzel érdemben nem történt előrelépés abban a kérdésben, ki lesz a bajnok, viszont látott két remek gólt a közönség. A 13. minutumban Fütyü Illés lőtt laposan a rövidbe éles szögből egy szabadrúgást, hogy a sorfal helyezkedett-e rosszul, vagy Barna kapus hibázott, nehéz lenne megítélni, a lényegen ez azonban aligha változtat. (2-1) 30 másodperccel a félidő vége előtt Fórizs István pofozta a kapuba Bódi Attila szögletét közvetlen közelről. (3-1) Második félidő: A második felvonásban a hátrányban futballozó Sándorfalva nem nagyon tudott mit kezdeni a szervezetten visszaálló Kiss Autószervizzel. A sárga mezesek attakjai rendre elhaltak a védősoron, igaz, Barna Istvánnak sem találkozott túl sokszor a labdával. A jég a 37. percben tört meg, ekkor Fórizs vette be közelről a kaput, eldöntve ezzel gyakorlatilag az első hely sorsát. (4-1) A bekapott gól hatására kisebb hullámvölgybe került a sándorfalvi védekezés, ezt kihasználva két perccel a vége előtt Anda László vágta a léc alá Fórizs passzát. (5-1) A végén ugyan Molnár még forgácsolt kicsit a kapufán, újabb találat azonban már nem született, így 2013-ban a Kiss Autószerviz csapata nyerte a Kék Mókus Kupa +45-ös kategóriáját.
donto1_mj009
15.48: ezennel elérkeztünk a döntőkhöz, a +45-ös kategóriában a piros dresszt viselő Kiss Autószerviz csap össze a neonsárga Sándorfalvával.

27. Kék Mókus-kupa, -35-ös bronzmérkőzés

Zengő Alföld - Hársfa söröző - (1-3) Újszegedi sportcsarnok, 700 néző. Zengő Alföld: Szűcs M., Béry (kapusok), Koncz, Kiszner, Vastag, Szűcs K., Gyimesi, Kothencz, Bodó, Bilics, Ondrejó. Hársfa söröző: Vasas (kapus), Kormányos, Grósz, Grünvald, Kozó, Fülöp, Fröhlich, Forró, Mucsi, Beretka, Faragó, Batik, Garamvölgyi. Gól: Bilics, ill. Batik 2, Mucsi, Vasas. Első félidő: Az első találatot az év közben az MTK-t erősítő Batik Bence jegyezte az 5. percben, miután szemfülesen belevetődött Szűcs Marcell kirúgásába, hátáról pedig a hálóba pattant a labda. (0-1) Öt minutummal később Mucsi Máté lőtte ki gyönyörűan balról a hosszú alsót, a labda a kapufáról pattant a kapuba. (0-2) Hamar érkezett a Zengő Alföld szépítése Bilics Igor távoli lövése révén. (1-2) A 15. perc utolsó másodpercében Vasas Gábor saját térfeléről tekert Szűcs kapujának jobb alsó sarkába, hihetetlen nagy gól volt! (1-3) Második félidő: A 26. percben Grünvald mutatott be egy lövőcselt a bal oldalon megindulva, majd a mozdulat folytatásaként a másik szélen érkező Batik elé tálalt fű alatt, aki kapásból bombázott a kapu üresen tátongó rövid oldalába. (1-4) Dacára a közönségszórakoztató megoldásoknak és játéknak, több találat már nem esett a meccsen, így végül a Hársfa Söröző csapata szerezte meg a bronzérmet a -35-ös korosztály küzdelmeiben.
donto1_mj-013
14.53: nem állunk meg, már a pályán melegít a fehér mezben pályára lépő Hársfa Söröző, illetve a világoskék felsőt választó Zengő Alföld gárdája is.

27. Kék Mókus-kupa, +35-ös bronzmérkőzés

Kiss Autószerviz - Autóscsárda Makó 4-4 (2-1) Újszegedi sportcsarnok, 300 néző. Kiss Autószerviz: Némedi, Masa, Gréczi, Kertész, Turasevics, Zs. Juhász, Balla, Koós, Czéh, Fekete, Keresztesi. Autóscsárda Makó: Benyó (kapus), Gabnai, Szebehelyi, Papp, Báni, Botlik, Tamási, Szabó N., Rudisch. Gól: Czéh, Zs. Juhász 2, Masa, ill. Szabó N., Báni 2, Szebereni. Első félidő: Czéh László már a 3. percben bevette a makóiak kapuját egy jól eltalált szabadrúgással. (1-0) A válasz a 10. minutumban érkezett, Báni passzolt középre az üresben befutó Szabó Norbert elé, akinek már csak az üres kapuba kellett továbbítania. (1-1) Kevéssel a félidő vége előtt Zs. Juhász István mattolta egy beadás után Benyó Zsoltot, ezzel újra az autószervizeseknél volt az előny. (2-1) Az eredmény a hátralévő másodpercekben nem változott. Második félidő: Fordulás után Báni szerzett labdát a Kiss AUtószervíz védőharmadában, majd átemelte a kapust. (2-2) A harmónia nem sokáig maradt meg az eredményben, az ellentámadásból Zs. Juhász lőtte ki 12 méterről a jobb alsót (3-2), de 15 másodperccel később Báni ismét válaszolni tudott. (3-3) Szebereni Károly aztán 10 minutával a meccs vége előtt egy 10 méteres lövéssel előnyhöz juttatta az Autóscsárda Makót, először a meccs folyamán. (3-4) Az egyenlítés szinte azonnal jött, Masa Attila emelte át a rosszul kimozduló Benyó kapust. (4-4) Hatalmas küzdelem zajlott a hátralévő időben, újabb gól azonban nem született, mindez azt jelentette, büntetőkkel dől el a helyosztó sorsa. Némedi Norbert bevágta a maga büntetőjét, majd Szabó Norbert egyenlített. A második párban Czéh is higgadt maradt, és a hálóba emelt az elmozduló kapus mellett, de Papp Róbert sem tévesztett. Az első hibát Balla vétette, Báni azonban taktikusan a jobb alsóba gurított, ezzel pedig az Autóscsárda Makó szerezte meg a +35-ös kategória harmadik helyét.13.57: azonnal kezdődik a +35-ösök bronzmeccse a Kiss Autószerviz és az Autóscsárda Makó részvételével, a tudósító életének nehézségeit tükrözendő pedig hozzátesszük, előbbi együttes mezén nincsenek számok.

27. Kék Mókus-kupa, +45-ös bronzmérkőzés

Ficak - Gulyás csárda 9-5 (2-3) Újszegedi sportcsarnok, 150 néző. Vezette: Madácsi János, Juhász Mihály. Ficak: Tóth Z. - Urbán, Kováts, Szabó Gy., Szekeres, Kemenes. Csere: Miskolczi, Kakas, Tóth Cs., Provits, Polyvás, Kovács Z., Kószó, Kalapács. Gulyás csárda: C. Molnár - Szrenka, Tárkány, Márki, Holló, Major. Csere: Horváth R., Orosházi, Tóth G., Lehota, Deák, Kovács A. Gól: Szabó Gy., Kováts 6, Polyvás, Urbán, ill. Márki 3, Lehota, Kovács Z. (öngól). Első félidő: Az első helyzet a Ficak előtt adódott a 3. percben, Kemenes Zoltán találta magát szembe C. Molnár Lászlóval, de a kapus zseniális reflexmozdulattal hatástalanította a közeli kísérletet. A 7. percben Szabó Gyula használta ki Holló János hibáját, a Gulyás csárda játékosa rossz mozdulattal emelt vissza egy taccs felé hulló labdát, amely így az ellenfél elé került, aki könyörtelenül gurított a kapu jobb alsó sarkába. (1-0) Szinte rögtön a következő támadással megduplázhatta volna előnyét a fekete mezes csapat, amikor egy beemelt labdát Kováts Gábor bólintott kapura, C. Molnár kapus nagyot nyújtózva tudta csak keresztlécre tolni a fejest. A folytatásban fokozatosan vette át a játék irányítását a Gulyás csárda, szépen járatták a labdát, végül Márki Ferenc tudott egyenlíteni a 15. minutumban, majd másodpercekkel később Lehota István durrantott kapásból középről a bal alsóba. (1-2) Nem tartott sokáig azonban Major Lászlóék öröme, szinte rögtön érkezett a Ficak válasza, Kováts pofozta a hálóba Szabó Gyula kiváló ütemű centerezését. (2-2) A 18. percben Lehota szerezhetett volna újra előnyt együttesének, pörgetése azonban a két kapufát érintette ugyan, de a gólvonalon nem haladt át Madácsi sporttárs szerint. 11 másodperccel a lefújás előtt aztán csak hátrányba került a Ficak, Márki szögletébe Kovács Zoltán ért bele szerencsétlenül, a mozdulat vége pedig öngól lett. (2-3) Második félidő: A rövid szünet után Polyvás Tamás egalizált egy távoli lövéssel rögtön a 23. percben. (3-3) Ezzel még nem ért véget a gulyások megpróbáltatása, Kakas bedobását Kováts fejelte a kapuba, ezzel már a Ficaknál volt az előny. (4-3) A túloldalon Major László egyenlíthetett volna, de Lehota szemfüles legurítását szögletből a bal kapufa mellé bombázta kapásból. Ahogy az a fociban lenni szokott, megbosszulta magát a kihagyott ziccer, a másik kapunál Kováts lőtte meg harmadik gólját egy levágódó labda révén kapásból, majd egy kontrához hasonlító előrevágott labdát helyezett az elvetődő C. Molnár alatt a kapuba. (6-3) A 34. percben Márki Ferenc unta meg a hosszú gólcsendet, és egy szép visszahúzással kilőtte a jobb alsót. (6-4) Alig 50 másodperccel később Márki is elérte a mesterhármast, Major bedobását vágta kapásból a rövidbe. (6-5) Látva a bajt, azonnal megrázta magát a Ficak, Kováts már az ötödik találatát jegyezte. (7-5) Kevéssel a vége előtt Szabó Gyula hozta jó szokásához híven kihagyhatatlan helyzetbe Kovátsot, aki az üres kapuba gurítva már féltucatnál járt. (8-5) Az utolsó másodpercben még Urbán Rezső tekert a hosszú alsóba (9-5), ezzel pedig az érdemi kérdések el is dőltek a meccsen, a tavalyi kiíráshoz hasonlóan 2013-ban is harmadik lett a Ficak csapata.12.54: nincs idő a megállásra, már a pályán melegítenek a nap első tétmérkőzésének szereplői, jelesül a Ficak és a Gulyás csárda +45-ös csapatai. A nézőtér is kezd benépesülni, úgy tűnik, sokaknál befejeződött mostanra a vasárnapi ebéd, így itt az idő egy kis futballra. Médiaválogatott – Közéleti személyiségek csapata 7-5 (3-2) Újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Szalai Szabolcs István, Hegyesi Gábor. Média: Dobó Cs. - Horváth L., Papp Z., Süli R., Mádi J., R. Tóth G. Csere: Teleki Zs., Kovács A., Fekets T., Bigors I., Gyúrós I. Közélet: Mihálffy B. - Major L., Zélity L., Hüvös L., Bohács Zs., Zádori B. Csere: Kardos J., Pancza Z., Mózes M. Szakmai vezető: Mózes Ervin. Gól: Süli, Mádi 4, Gyúrós, Bigors, ill. Bohács, Major 2, Hüvös 2. Első félidő: Igen hamar, már a 3. percben vezetéshez jutottak a zsurnaliszták, Süli Róbert mattolta egy közeli lapos lövéssel Mihálffy Bélát. (1-0) Az 5. minutumban Major László végzett el gyorsan egy bedobást az ellenfél büntetőpontjának magasságából, a középen üresen érkező Bohács Zsolt pedig esélyt sem hagyva portálunk szerkesztőjének, Dobó Csabának, köténygólt lőtt közvetlen közelről, kapásból. (1-1) Gólpassza után az UTC vezetőedzője megcsillogtatott egy leheletnyit kifinomult technikájából, három védő mellett szlalomozott végig a jobb szélen, majd laposan lőtte ki a hosszú alsót a hiába spárgázó Dobó kapus mellett. (1-2) Nem tartott azonban sokáig a kék mezesek öröme, miután Bigors "Bigiboy" István hozta kihagyhatatlan helyzetbe a kapu torkába üresen érkező Mádi Józsefet a 13. percben. (2-2) Hasonló volt a szereposztás 120 szekundummal később, a különbség csak annyi, ezúttal kontratámadás végén volt eredményes Mádi Bigors passzából. (3-2) Az immáron duplánál járó játékos könnyen meglőhette volna a harmadikat is egy távoli lövésből, a kaput védő Mihálffy módosító javaslata azonban kellően határozottnak bizonyult, hatalmas védése után tapsolhatott a közönség. Ez bizonyult a játékrész utolsó fontos történésének, a médiások vezetése mellett cserélhettek térfelet a csapatok. Második félidő: A fordulás után két perccel Hüvös László használta ki a saját térfelén bizonytalankodó Mádi hibáját, és labdaszerzést követően kilőtte a jobb alsót. (3-3) Nem kellett sokat várni az újabb médiasokkra, Kardos János bedobását Major vette át háttal a kapunak, és fordulatból bevette a félidőben beállt Teleki Zsolt hálóját. (3-4) Az újszegedi tréner ezt követően egy surranó szabadrúgással tehette volna fel a koronát teljesítményére, de a lövés milliméterekkel elkerülte a jobb kapufát. A 27. percben Mádi rövid felszabadító csúsztatása révén Hüvös is betalálhatott volna, de 5 méterről az üres kapu mellé lőtt, a túloldalon pedig R. Tóth Gábor ziccerét tolta Mihálffy szögletre. Az egálra aztán a 29. minutumig kellett várni, ekkor Gyúrós István gurított a közéletiek kapujába közeli helyzetből. (4-4) A 7 perc 44 másodperccel a vége előtt aztán csak összejött Mádinak a mesterhármas, balról bombázott a hosszú alsóba félfordulatból. (5-4) Az i-re a pontot Bigors tette fel a 37. percben, miután Mádi passzát átvéve egy állítás után mattolta Mihálffy kapust 8 méterről. (6-4) 27 másodperccel a dudaszó előtt Major László szánta el magát ágyúzásra a félpályáról, lövését üggyel-bajjal tolta a keresztlécre Teleki, de a keselyű módjára lecsapó Hüvös a hálóba bólintott közelről. (6-5) Ezt követően is maradt még egy fricska, Mádi lőtte meg negyedik gólját bő 12 méterről, ezzel beállítva a végeredményt. (7-5) 12.00: elkezdődött a médiaszemélyiségek és a közéleti személyiségek összecsapása. A piros mezes pályaválasztók a Dobó Cs. - Horváth L., Papp Z., Süli R., Mádi J., R. Tóth G. összeállítással kezdtek, míg kék mezben játszó ellenfelük a Mihálffy B. - Major L., Zélity L., Hüvös L., Bohács Zs., Zádori B. hatos korai lendületébe fektette bizalmát. 11.45: a női mérkőzés végeredménye egy igazságos gólzápor végén 14-14. 11.30: Üdvözöljük olvasóinkat az újszegedi sportcsarnokból! Már javában zajlik a sportélet, jelenleg a Szegedi AK női NB I-es alakulatának bemutatómérkőzését láthatja a megjelent publikum. A program reggel a Tisza Volán és a Rendőr TE U6-os korosztálya két-két csapatának minitornájával kezdődött. Ennek eredményei a következők: Rendőr TE „pirosak"–Tisza Volán „kékek" 5–3, Tisza Volán „fehérek"–Rendőr TE „kékek" 5–2, Rendőr TE „pirosak"–Tisza Volán „fehérek" 5–1, Tisza Volán „kékek"–Rendőr TE „fehérek" 8–1, Rendőr TE „pirosak"–Rendőr TE „kékek" 3–1, Tisza Volán „kékek"–Tisza Volán „fehérek" 7–3. A villámtornát a Rendőr TE piros csapata nyerte. A folytatásban Csongrád megye két legkisebb olyan települése csapott össze, amelyek saját futballklubot működtetnek, a találkozó végül magabiztos dóci győzelemmel zárult.

27. Kék Mókus-kupa, kistelepülések kupája

Dóc - Öttömös 4-0 (3-0) Újszegedi sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Rácz, Zab. Dóc: Gulyás - Tülkös, Bitó, Kovács, Elekes, Tóth. Csere: Antal, Martonosi, Mészáros, Biczók, Turda, Zsemberi. Szakmai vezető: Kószó Balázs. Öttömös: Rózsa - Veres Cs, Csehó, Bata, Veres J., Molnár. Szakmai vezető: Rózsa Lajos. Gólszerzők: Bitó R. 3, Zsemberi.

A program:

9.00: négycsapatos torna a Tisza Volán és a Rendőr TE U6-os korosztálya részvételével. 10.00: Dóc - Öttömös 11.00: női mérkőzés a Szegedi AK részvételével. 12.00: médiaválogatott - közéleti személyiségek csapata 13.00: +45-ös bronzmérkőzés: Gulyás csárda – Ficak 14.00: +35-ös bronzmérkőzés: Kiss Autószerviz – Autóscsárda Makó 15.00: –35-ös bronzmérkőzés: Hársfa söröző – Zengő Alföld 16.00: +45-ös döntő: Kiss Autószerviz – Sándorfalva 17.00: +35-ös döntő: Ficak – Első Beton 18.00: –35-ös döntő: Varga Pince – ARK 19.00: Romics Roli barátai – Megyeválogatott gálamérkőzés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.