Közélet

Fellökte az ellenőrt a szegedi bliccelő

Fellökte az ellenőrt a szegedi bliccelő

2013. december 2., hétfő
Fellökte az ellenőrt a szegedi bliccelő

Nem volt jegye a Széchenyi térnél utazó férfinak, ezért fellökte az ellenőrt és megpróbált elmenekülni - írja a police.hu.

Szegeden a Széchenyi tér felé közlekedett az egyik trolibusz december 1-jén fél hatkor, amikor az utastérben két jegyellenőr a jegyek, bérletek felmutatására kérte az utasokat. A felszólításnak egy 31 éves férfi nem tett eleget és amikor a jármű a megállóhoz ért,

S. Tibor

meglökte és egy alkalommal a karján megütötte az egyik ellenőrt, majd megpróbált elmenekülni. A rendőrök kiérkezéséig az ellenőrök feltartóztatták a gyanúsítottat. S. Tibort az egyenruhások előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A terhelt szabadlábon védekezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.