/

Az IH-ban koncertezik a Compact Disco

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Compact Disco kicsiLemezbemutató turnéjuk egyik állomásaként Szegedre is ellátogat a Compact Disco. A banda december 27-én, jövő hét pénteken ad koncertet az IH Rendezvényközpontban, vendégük a Cloud 9+ lesz.

Az idei nyár talán legsikeresebb dalával a We Will Not Go Down slágerrel adott ízelítőt a Compact Disco, a készülő új albumáról és már játsszák is a rádiók a The Storm című újabb számot. Ez a tempós, lendületes dal is bizonyítja, hogy Walkó Csabáék körül új szelek fújnak. Koncertjeiken az elektronikus megszólalást gitárral és élő dobbal fűszerezték már az idei fesztiválszezonra is. Török Emese tavasszal csatlakozott a zenekarhoz és dobolásával elismerő kritikát kapott szakmai berkekben.

Aki még nem ismerkedett meg a bandával, az jövő pénteken Szegeden is bepótolhatja a hiányt. A Compact Disco december 27-én, péntek este nyolc órától ad koncertet az IH Rendezvényközpontban, vendégük a Cloud 9+ lesz! Részleteket az esemény Facebook-oldalán olvashat!

Az új lemez november 15-én jelent meg The Storm címmel, melyet Walkó Csaba is lelkesen várt már. “Az A38-as lemezbemutató után bemutatjuk az új album dalait az ország minden jó klubjában. Az új felállás mellett igyekszünk egy másfajta programmal és az eddigi műsorainktól eltérő hangulatú koncerttel előállni. A lemezen ugyanis annyi jó dal van, hogy biztosra megyünk. A kiváló hangulat előre garantálható” – tette hozzá.

Előző sztori

Baleset miatt változó menetrend az 1-es és 2-es villamosvonalon

Következő sztori

Új bölcsődei férőhelyeket támogat a Fidesz