Ügyfelei idén is díjazták az Invitelt

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sorozatban idén ötödször került fel a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban verseny dobogójára az Invitel. A nagyvállalati kategóriában a személyes ügyfélkiszolgálás területén szerzett második hely azt jelzi, hogy tavalyhoz képest egy helyet javított a helyezésén.

A felméréseket és a sorrend megállapítását egy független, az ügyfélélmények mérésére szakosodott cég, a ClientFirst Consulting Kft. végezte. A Díj odaítéléséhez számos kritériumnak kell megfelelniük a pályázóknak, a rangsorolás alapjául szolgáló eredmények konkrét méréseken alapulnak. Egy-egy résztvevő vállalat eredményeit 60 százalékban saját ügyfeleinek az ügyfélkiszolgálással való elégedettsége határozza meg, 40 százalékban pedig az általánosságban elvárt vevőkiszolgálási sztenderdek megvalósulása, amit próbavásárlással mérnek. A kétféle módszer adta eredmények határozzák meg a végső rangsort, így a díjazottakat is.

„A szolgáltató szektorban dolgozva, számunkra a siker egyetlen fokmérője az ügyfelek elégedettsége. Akkor végezzük jól a munkánkat, ha előfizetőink elégedettek a szolgáltatásainkkal, kitartanak mellettünk és másoknak is jó véleményt mondanak rólunk. Ennek van egy termék oldala, azaz hogy az elérhető legkorszerűbb szolgáltatásokat és vonzó csomagokat kínáljunk. Egy másik meghatározó része pedig, hogy milyen érzésekkel távoznak ügyfeleink az üzleteinkből, az Invitel Pontokból, vagy milyen benyomások alakulnak ki bennük rólunk a személyes értékesítés során. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy már 5. éve dobogós helyezést érünk el ebben az országos kutatási sorozatban. Azért is különösen értékes elismerés ez, mert az ügyfeleinktől jön a visszajelzés, lényegében ők díjaztak minket – mondta el Horváth János, az Invitel lakossági értékesítési igazgatója. – Az elért második hely elsősorban a személyes értékesítési pontjainkon dolgozó kollégák munkáját dicséri, de természetesen a vállalat minden egyes munkatársának szerepe van ebben. Ezt az eredményt nem érhettük volna el ügyfeleink nélkül, ezért nagyon köszönjük nekik, hogy észrevették és értékelik, hogy figyelünk rájuk, és megosztották a véleményüket a felmérést végző céggel.”

A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj

A ClientFirst Consulting megalakulása óta küldetésének tekinti a hazai ügyfél-kiszolgálási kultúra fejlesztését. A 2009-ben megalapított Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Program az ügyfélvéleményekre, a korszerű és elvárható ügyfélkiszolgálási sztenderdek gyakorlati megvalósulására alapozva objektíven méri az egyes vállalatok ügyfélkiszolgálási színvonalát. Megmutatja, mennyire elégedettek a vállalatok ügyfelei az ott tapasztalt szolgáltatásokkal, és lehetőséget ad a résztvevő cégeknek ügyfélkiszolgálási színvonaluk összehasonlítására.

Az Invitelről

Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatunkban megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhő-alapú IT megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek országos optikai kábelhálózatunkon keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található.

Előző sztori

Szegedre látogat az Omega decemberben!

Következő sztori

Novák András festőművész alkotásaiból nyílt kiállítás Szegeden