Sport

Tokár: Natasa beállt a sorba

Tokár: Natasa beállt a sorba

2013. november 6., szerda
Tokár: Natasa beállt a sorba
douchevjanicsnatasa_gs

Douchev-Janics Natasa az idén tavasszal döntött: visszatért Magyarországra és leigazolt a Graboplast Győri VSE-be. A versenyzőnő azóta hol Szegeden, hol Szolnokon edzett, ám most valóban átköltöztette életét Győrbe, és az egyéni felkészülést sutba dobva beállt Tokár Krisztián csoportjába.

Az egyéni edzések után jöhet a csapatmunka! Erről döntött

Douchev-Janics Natasa

, aki Győrbe költözött, és a téli alapozómunkát nem egyénileg, hanem

Tokár Krisztián

fiatal, ám annál lelkesebb csoportjában végzi el. „Natasa beállt a sorba – mondta a győriek edzője, Tokár Krisztián, aki továbbra is Andrian Douchevvel közösen felügyeli a háromszoros olimpiai bajnok munkáját. - Hogy ez mit jelent? A vízi alapozásig velünk készül, együtt fut, úszik és kondizik a lányaimmal, valamint a fiaimmal. Natasa szerint csak jót tesz neki, ha minden úszó- és futóedzésen talál magának olyan partnert aki napi formától függetlenül húzza-vonja maga után. Az erősítéseken pedig ő jelent motivációt a többi lánynak, mert tudjuk hogy Natasában őserő lakozik. Jó a többieknek, ha látják hogy el lehet jutni ilyen felkészültségi szintig, csak kitartó és türelmes munkára van szükség.” Hogy a vízi munka során is marad-e a győri különítményben a versenyző, netán a győri lányok közül választ párt magának? „Erről korai lenne még nyilatkozni, annyira távoli még minden és a kajakozó formák nem egyeznek a téli erősítő formákkal – mondta az edző. - Tény, hogy nagyon színvonalas csoport jött most össze, Natasa mellett ugyanis velünk van a szegedi

Kárász Anna

is, és ők ketten igazi húzóerőt jelentenek az ifi világbajnokaimnak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.