Elmondom

SZerinTEd? - Halász Noémi válaszol

SZerinTEd? - Halász Noémi válaszol

2013. november 15., péntek
SZerinTEd? - Halász Noémi válaszol
SZS20131113_joarcok_003

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mi a véleményed az egyetemi kari és kolesznapokról?

Mai bemutatkozónk Halász Noémi, aki a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán tanul biológia-földrajz szakos tanárnak, de elképzelhető, hogy a biológia szakpárt még a félévben leadja. A fiatal lány azt mondta, távol állnak tőle a kari és kollégiumi bulik, viszont legutóbb ott járt a kari gólyabálban és azt nagyon élvezte.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Úgy fogalmazott, bár ő maga nem annyira híve ezeknek a egyetemi megmérettetéseknek, mégis jó közösségkovácsoló eseményeknek tartja őket. A fanyalgók megjegyzéseit visszautasítja, ugyanis tévedés azt képzelni, hogy az összes fiatalnak azt érti buli alatt, hogy fetrengeni kell a részegségtől. Szerinte ez személyfüggő, amihez az is hozzájárul, mennyire tanul az illető kemény szakon.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet)

- Marilyn Manson - Rammstein - Flo Rida - Pitbull - Katy Perry

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.