Elmondom

SZerinTEd? – Deli Csanád válaszol

SZerinTEd? – Deli Csanád válaszol

2013. november 11., hétfő
SZerinTEd? – Deli Csanád válaszol
3_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All InParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Meddig tart nálad a bringaidőszak?

Legfőbb közlekedési eszközeként tekint kétkerekűjére rovatunk mai szereplője,

Deli Csanád

. Kerékpárja nem alszik téli álmot, a legzordabb januári időben is használja a hallgató, ha előtte alaposan aláöltözik. Nemcsak városi közlekedésre, de kirándulásra is használja a bringát, a Balatont is megkerülte már barátaival. "Tiszasziget például egy jó célpont, de Szeged környéke nagyon szép, bőven van lehetőség a túrázásra" - magyarázta portálunknak.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A városban lévő kerékpárutakról vegyes véleménye van: egyrészt fejlődést tapasztal az utóbbi évekhez képest, másrészt viszont még mindig belebotlik olyan bosszantó esetekbe, mint például a Petőfi sugárúton

általunk is megénekelt

konténerelhelyezés, vagy a

Belvárosi híd felújítása

. Mint mondta, a városban már igen népszerű a kerékpáros-közlekedés, ehhez azonban még aránytalanul alacsony a kompromisszumkészség feléjük. Csanád az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karán nyelv- és beszédfejlesztő, valamint magyar tanári szakon tanul.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

- Ellie Goulding: Lights - Miley Cyrus: Wrecking Ball - Avicii: Wake Me Up - Coldplay: Paradise - U2: Beautiful Day

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.