Polgármesterek értékelték a hulladékgazdálkodást Mezőhegyesen

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

IMG_5378Évek óta hagyomány, hogy a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. szolgáltatási területén az év utolsó negyedévében polgármesteri találkozót szervez mindazon települések első számú vezetői és jegyzői részére, akiknek hulladékgazdálkodási közszolgáltatási területén a szolgáltatást ellátja. A meghívott 16 önkormányzat vezetői ilyenkor kapnak tájékoztatást az év fontosabb szakmai eseményeiről, és a következő időszak hulladékgazdálkodási feladatairól.

Az idei év eseményének fényét emeli, hogy lezárult Mezőhegyes Város Önkormányzatának hulladékgazdálkodási közszolgáltató kiválasztása céljából lefolytatott közbeszerzési pályázata. A sikeresen pályázó Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. több mint tíz év óta közszolgáltató a településen. A szolgáltatást újabb 10 évig látja el a november 21-én aláírásra került közszolgáltatási szerződés keretében. A szerződés aláírása ünnepélyes keretek között a találkozón megtörtént.

Idén először az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség két vezető munkatársa is részt vett az eseményen.

Előző sztori

Kézilabda: SZKKSE – KSZSE városi rangadó, ezúttal a bajnokságban

Következő sztori

A Kék Mókus címvédői ismétlésre készülnek