Közélet

Polgármesterek értékelték a hulladékgazdálkodást Mezőhegyesen

Polgármesterek értékelték a hulladékgazdálkodást Mezőhegyesen

2013. november 22., péntek
Polgármesterek értékelték a hulladékgazdálkodást Mezőhegyesen
IMG_5378

Évek óta hagyomány, hogy a Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. szolgáltatási területén az év utolsó negyedévében polgármesteri találkozót szervez mindazon települések első számú vezetői és jegyzői részére, akiknek hulladékgazdálkodási közszolgáltatási területén a szolgáltatást ellátja. A meghívott 16 önkormányzat vezetői ilyenkor kapnak tájékoztatást az év fontosabb szakmai eseményeiről, és a következő időszak hulladékgazdálkodási feladatairól.

Az idei év eseményének fényét emeli, hogy lezárult Mezőhegyes Város Önkormányzatának hulladékgazdálkodási közszolgáltató kiválasztása céljából lefolytatott közbeszerzési pályázata. A sikeresen pályázó Csongrád Megyei Településtisztasági Nonprofit Kft. több mint tíz év óta közszolgáltató a településen. A szolgáltatást újabb 10 évig látja el a november 21-én aláírásra került közszolgáltatási szerződés keretében. A szerződés aláírása ünnepélyes keretek között a találkozón megtörtént. Idén először az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség két vezető munkatársa is részt vett az eseményen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.