Sport

Labdarúgó SZEGEDma MK: nagy küzdelemben nyert az esélyesebb UTC + FOTÓK

Labdarúgó SZEGEDma MK: nagy küzdelemben nyert az esélyesebb UTC + FOTÓK

2013. november 26., kedd
Labdarúgó SZEGEDma MK: nagy küzdelemben nyert az esélyesebb UTC + FOTÓK
utc_szentmihaly16_gs

A meccset az erősebb, két osztállyal feljebb játszó vendégek uralták, de egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet a Szentmihály.

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű, 50 néző
2013.11.26., 19:00
St. Mihály FC
Ujszegedi TC
Vége a mérkőzésnek!
játékvezető: Vereska Mátyás • asszisztens: Kovács Attila, Juhász Mihály
2
-
3

SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa 2. forduló (pótlás):

St. Mihály FC - Ujszegedi TC 2-3 (0-2)

Szeged, Felső Tisza parti stadion, műfű. Vezette: Vereska Mátyás (Kovács Attila, Juhász Mihály)

St. Mihály:

Jani - Ács, Nagypál (Bányik 62'), Rovó (Becsei 46'), Burzon, Sándor, Somogyi (Hevesi 76'), Baján (Rumpf 70'), Hágelmann (Szabó 73'), Szalma, Kaszab. Vezetőedző: Hímer István.

UTC:

Béry - Halmos (Csonka 46'), Mészáros Z., Erhardt, Bitó (Krajczár 46'), Végh (Farkas 46'), Szentes-Bíró (Joó 64'), Gajdacsi, Mészáros T., Balogh Á., Dürgő. Vezetőedző: Major László.

Gól:

Ács (72'), Rumpf (90'), illetve Gajdacsi (7'), Végh (33'), Dürgő (50'). Himmer István:

"Csípős hidegben néha lehetett élvezni a játékot, az ellenfél jobban passzolt, pontosabb volt, de tisztességesen helytálltunk."

Major László:

"Gratulálok a Szentmihálynak, a továbbjutásnak örülök, és várjuk a tavaszi folytatást."

Online közvetítésünk:

VÉGE
91'
Vége a meccsnek
90'
Egy kontra végén Szabó lövése kijött Béry kapusról, Rumpf pedig közelről kapuba lőtte a kipattanót. 2-3
88'
Az UTC hajrázik a végén, letámadtak, és ez sikeresnek bizonyult. Előbb Dürgő veszélyes beadását fejelik ki a Szentmihályiak, később Janinak kell védenie Krajczár lövését.
84'
Középen erőlködik a Szentmihály, visszaszorult a vendéggárda, talán a széleket is lehetne erőltetni, nagy a tömörülés a 16-os előterében.
79'
A Szentmihály támad határozottan, Bányik aktivitása révén egyre gyakrabban kerülnek lőtávolba a hazaiak.
76'
Somogyit Hevesi váltotta.
74'
Előbb egy tűzijáték után lőtt Dürgő kapufára, majd egyéni akciójának végén találta el a jobb lécet 14 méterről.
73'
Szabó jött Hágelmann helyére.
72'
Hágelmann labdájával ugrott ki Ács és a kifutó Béry fölött megszerezte a hazaiak első gólját.
70'
Rumpf jött Baján helyére.
68'
Az UTC beszorítja a Szentmihályt. Több kavarodás volt a hazai kapu előtt, de egyelőre sikerült felszabadítania Rovóéknak.
66'
Ács megint ajtó-ablak-helyzetben került, forintos labdát kapott szélről, de 8 méterről Bérybe lőtt.
64'
Joó beállt Szentes-Bíró helyére az UTC-ben.
63'
Ács egyedül vezette kapura, 18 méterről fölé durrantott, talán a passz jobb megoldás lett volna a mellette futó Szalma felé...
62'
Bányik Nagypál helyére jön a hazaiaknál
60'
Baján kerülhetett volna helyzetbe, letámadta a védőt, majdnem megszerezte középen a labdát, az utolsó pillanatban adtak haza a vendégek, Béry pedig felszabadított.
58'
Kiegyenlítődött a játék, kevés a helyzet, főleg középpályán folyik a harc.
54'
Szentes-Bíró agilisen játszik a bal oldalon, több támadás is a nevéhez fűződik, de a szentmihályiak eddig tudták blokkolni.
50'
Dürgő fejelt vissza egy labdát Erhard elé, aki közelről lőtt a hálóba. 0-3
47'
A vendégeknél pedig Csonka, Krajcár, Farkas jött fel, Halmos, Végh és Bitó ment le.
47'
A hazaiaknál a szünetben Becsei állt be Róvó helyett...
46'
Rövid szünet után úton a labda.
SZÜNET
46'
Szünet.
45'
Végh beívelésénél kell becsúszva mentenie Burzonnak.
43'
Erős rohamok, a levegőben lóg a harmadik gól, de egyelőre áll a lában a hazai alakulat. Az UTC néha túlkombinálja akcióit.
40'
Erhardtt 8 méterre a szentmihályi kaputól lövőhelyzetbe került, és belsővel a bal kapufa mellé lőtt néhány centivel.
37'
Janinak kellett bravúrral kiütnie egy közeli lövést a jobb sarokból. Egyre erőteljesebb az UTC-nyomás.
33'
Véghet rúgták fel 24 méterre a hazai kaputól a jobb oldalon. A sértett remek rúgótechnikával csavarta a bal felsőbe a labdát. 0-2
29'
Szalma 15 méterről próbálta szemfülesen átívelni Béry fölött: a felső lécen csattant labdája.
23'
Baján-Ács összjáték után, az ötösről utóbbi játékos lőtt védőjétől támadva a jobb kapufa mellé.
20'
Gajdacsi kapott volna egy veszélyes átadást, de Jani résen volt, és kifutva kapujából elrúgta a labdát a támadó elől.
16'
Fölényben az UTC, de a Szentmihály is épít fel kontrákat, melyeknél az utolsó passzok pontatlanok, így helyzetig nem tud jutni a gárda.
12'
Hágelmann szabadrúgása ívelődött Ács elé, aki épp lőtt volna a 11-es ponton, mikor lelesték lábáról a bőrt.
7'
Több próbálkozás után sem tudott felszabadítani a piros-sárga alakulat, a labda a 16-oson belül "flipperezett", amire Gajdacsinak sikerült lecsapnia, és közvetlen közelről a hálóba pofozta azt. 0-1
5'
Az első helyzet is megérkezett. Az újszegediek rúghattak szögletet jobbról, amit szorongatott helyzetben, az öt és felesről fejelt centikkel a jobb kapufa mellé Gajdacsi.
3'
Élénk az iram, az UTC már jelentős fölénybe szállítja a támadásokat.
1'
Az UTC kezdte a játékot.
19.05: Most vonultak fel a csapatok, 8 perccel indul később a meccs. 18.58: feltámadt a szél is, de nem komoly, a Szentmihály piros-sárga csíkos szerelésben, az UTC fehér-fekete összeállításban játszik majd. Pár percet csúszik a meccs. 18.45: Üdvözöljük olvasóinkat a kupa csatáról, ahol egy hangulatos, villanyfényes összecsapás kezdődik hamarosan. Az idő már kissé téliesbe hajló, néhány fokkal lehetünk a 0 fölött. A csapatok javában melegítenek. Kezdés: 19 óra!

A 2. forduló eredményei:

Kistelek - Szegedi VSE 1-5 (0-2). Gól: Lévai M., illetve Szántó D., Busa B., Simon I., Bagi T., Kiss B. Tömörkény - Hódmezővásárhelyi FC 1-5 (0-4). Gól: Koncz G., illetve Király D., Varga M., Huszka M., Konc A., Gulyás Sz. (öngól) Zákányszék - Mindszent 1-5 (1-3). Gól: Mityók K., illetve Antal S. (3), Csatlós T. (2) Tiszasziget - Zsombó 5-2 (1-1). Gól: Illés T., Duba T., Csőke M., Bódi T., Drágity D., illetve Katona Zs., Megyeri K. Balotaszállás - Tápé 2-1 (1-1). Gól: Petrezselyem J. (2), illetve Szécsi T. Móravárosi Kinizsi - Kiskundorozsma 3-7 (2-2). Gól: Laczi Z., Laczi N., Szeri L., illetve Olajos T. (4), Kiss A., Barna G., Szabó A. Röszke - Fábiánsebestyén 4-4 (3-2), tizenegyesekkel 7-6-ra a Röszke nyert. Gól: Szurcsik P. (2), Hoffmann Zs., Csehó B., illetve Banka N. (2), Nagy G. Apátfalva - Mórahalom 1-2 (1-0). Gól: Szabó N., illetve Magyar Gy., Szőke P. Tisza Volán SC Szeged - Algyő 1-0 (0-0). Gól: Grünvald A. Szegvár - Makó 2-9 (0-4). Gól: Bozóki L., Ember B., illetve Horváth K. és Tóth T. (2-2), Béres R., Szilvási J., Bress B., Pipic B., Solymosi A. Forráskút - Csongrád 2-5 (0-2). Gól: Simo Gy., Kormányos Cs., illetve Nagy Á. és Szőrfi K. (2-2), Baktai Z. Újszentiván - Székkutas 1-5 (1-3). Gól: Tóth M., illetve Kovács A. (2), Sipos A., Nalesnyik P., Bujáki B. Deszk - Csanádpalota 0-7 (0-3). Gól: Veréb T. (2), C-P. Goldis, Erdélyi M., F-A. Negru, D-S. Piue, C. Siclovan Ruzsa - Sándorfalva 1-2 (0-1). Gól: Varga R., illetve Gémes B. (2) St. Mihály FC - Ujszegedi TC: november 26. Baks - Csanytelek: december 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.