/

Képzést indított a Telekom az SZTE kommunikáció szakos hallgatóinak

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mobilevolucioAz országban egyedülálló képzést indít a Magyar Telekom támogatásával a Szegedi Tudományegyetem: a kommunikáció szakos tanulmányok alatt teljesíthető, négy féléves program az újmédiás marketinglehetőségekkel, mobilkommunikációval ismerteti meg a hallgatókat.

Négy szemeszteren átívelő, az intézmény kommunikáció- és médiatudomány szakos diákjai által felvehető speciális képzést indított a Magyar Telekom támogatásával a Szegedi Tudományegyetem – írja a hvg.hu. A mobilkommunikációs és közösségi médiás ismereteket nyújtó, ingyenes képzésben elismert szakemberek segítik a hallgatókat.

A négy féléven átívelő, összesen 13 kurzusból álló speciális modulban a hallgatók megismerkedhetnek a digitális kultúrával és az információs társadalommal kapcsolatos legfontosabb társadalomtudományos alapelvekkel és megközelítésekkel; a tartalomszolgáltatás és a mobilkommunikáció alapjaival, illetve gyorsan változó trendjeivel. A képzés második évében a hallgatók a munkaerőpiacon közvetlen előnyt jelentő ismeretekhez és tapasztalatokhoz jutnak az újmédiás marketingeszközökről, a startupok lehetőségeiről, valamint mobil alkalmazás tervezésében is részt vesznek.

“Az okostelefonok, táblagépek használata segíti a kreatív szakemberek munkáját. Ezért örvendetes, hogy ezekhez a modern eszközökhöz kötődő képzést is nyújt hallgatóinak a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke. Ráadásul úgy ösztönzi innovatív gondolkodásra hallgatóit, hogy együttműködik az egyik leggyorsabban fejlődő iparághoz kötődő cégekkel” – mondta Szabó Gábor akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora. A programban résztvevő szervezetek nem csak előadásokkal és gyakorlati oktatással, hanem a hallgatóknak kínált izgalmas lehetőségekkel is segítik a kommunikáció szakosok szakmai fejlődését.

Default thumbnail
Előző sztori

Több megyében vizesek, nedvesek, néhol havasak az utak

Default thumbnail
Következő sztori

Kiemelt ápolási díjat igényelhetnek a súlyos beteget gondozók

Legutóbbi hasonló cikkek