Katonatalálkozóról, kutyák örökbefogadásáról a Telinen

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSCN5375Ezen a héten is a megszokott időben – pénteken este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma című közéleti magazin a Telin Televízióban.

A műsor vendége ezúttal Ferenczi Ferenc, Tiszasziget polgármestere, akivel a Szeged vonzáskörzetében lévő település mindennapjairól beszélget a szerkesztő, valamint Farkas Gabriella, a Tappancs Állatvédő Alapítvány kuratóriumának elnöke, aki a Tappancs Tanya kutyusainak ellátásáról, az örökbefogadás feltételeiről és lehetőségeiről tájékoztatja a kedves nézőket. Ezenkívül összeállítást láthatnak az egyik legeredményesebben gazdálkodó szegedi önkormányzati tulajdonú társaság, a SZINT Kft., működéséről, valamint megismerkedhetnek a magyar-olasz tartalékos katonák szegedi találkozójának részleteivel is.

A Szegedi Panoráma közéleti magazin egyébként megtekinthető a www.telin.hu, a www.facebook.com/telintv és www.youtube.com/telintv oldalakon is.

Szerkesztő-műsorvezető: Kisimre Ferenc.

Előző sztori

Set The Clocks To Infinity – törd le a mutatókat az új szegedi metálbandával!

Default thumbnail
Következő sztori

Folyamatosan nő a gyógyszeripar nemzetgazdasági hozzájárulása

Legutóbbi hasonló cikkek