Közélet

Katonatalálkozóról, kutyák örökbefogadásáról a Telinen

Katonatalálkozóról, kutyák örökbefogadásáról a Telinen

2013. november 7., csütörtök
Katonatalálkozóról, kutyák örökbefogadásáról a Telinen
DSCN5375

Ezen a héten is a megszokott időben – pénteken este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma című közéleti magazin a Telin Televízióban.

A műsor vendége ezúttal

Ferenczi Ferenc

, Tiszasziget polgármestere, akivel a Szeged vonzáskörzetében lévő település mindennapjairól beszélget a szerkesztő, valamint

Farkas Gabriella,

a Tappancs Állatvédő Alapítvány kuratóriumának elnöke, aki a Tappancs Tanya kutyusainak ellátásáról, az örökbefogadás feltételeiről és lehetőségeiről tájékoztatja a kedves nézőket. Ezenkívül összeállítást láthatnak az egyik legeredményesebben gazdálkodó szegedi önkormányzati tulajdonú társaság, a SZINT Kft., működéséről, valamint megismerkedhetnek a magyar-olasz tartalékos katonák szegedi találkozójának részleteivel is. A Szegedi Panoráma közéleti magazin egyébként megtekinthető a www.telin.hu, a www.facebook.com/telintv és www.youtube.com/telintv oldalakon is. Szerkesztő-műsorvezető:

Kisimre Ferenc

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.