/

Kábítószert és lőfegyvert rejtett a gáztartály Röszkénél

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pisztolyJelentős mennyiségű kábítószert és lőfegyvereket csempészett egy férfi Röszkénél – írja a police.hu.

Egy személygépkocsi vezetőjeként jelentkezett belépésre az országba egy 40 éves szerbiai férfi Röszkénél 2013. március 31-én. A tételes vámvizsgálatot végző pénzügyőrök a gépkocsi hátsó csomagtartójában elhelyezett gáztartályban kábítószert, két lőfegyvert, hozzájuk tartozó lőszereket és tárakat találtak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya visszaélés kábítószerrel bűntette és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a jármű sofőrjét, a bíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatását. A nyomozás során a vegyészszakértő megállapította, hogy a mintegy 4,5 kilogramm marihuána hatóanyag tartalma eléri a jelentős mennyiséget. A fegyverszakértői vélemény szerint a tartály éles lőfegyvereket és lőszereket rejtett.

csempesz

Az Olaszországba tartó férfi ellen folytatott nyomozást a rendőrség befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Default thumbnail
Előző sztori

Kosárlabda: kedden Jászberényben próbálkozik a Szedeák

Következő sztori

Ziccerek a Dóm téren - a Pick Szeged játékosa is szabadtéri-rajongó

Legutóbbi hasonló cikkek