Bulvár

Kábítószert és lőfegyvert rejtett a gáztartály Röszkénél

Kábítószert és lőfegyvert rejtett a gáztartály Röszkénél

2013. november 18., hétfő
Kábítószert és lőfegyvert rejtett a gáztartály Röszkénél
pisztoly

Jelentős mennyiségű kábítószert és lőfegyvereket csempészett egy férfi Röszkénél - írja a police.hu.

Egy személygépkocsi vezetőjeként jelentkezett belépésre az országba egy 40 éves szerbiai férfi Röszkénél 2013. március 31-én. A tételes vámvizsgálatot végző pénzügyőrök a gépkocsi hátsó csomagtartójában elhelyezett gáztartályban kábítószert, két lőfegyvert, hozzájuk tartozó lőszereket és tárakat találtak. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya visszaélés kábítószerrel bűntette és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a jármű sofőrjét, a bíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatását. A nyomozás során a vegyészszakértő megállapította, hogy a mintegy 4,5 kilogramm marihuána hatóanyag tartalma eléri a jelentős mennyiséget. A fegyverszakértői vélemény szerint a tartály éles lőfegyvereket és lőszereket rejtett.

csempesz

Az Olaszországba tartó férfi ellen folytatott nyomozást a rendőrség befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.