Elmondom

SZerinTEd? – Kasza Norbert válaszol

SZerinTEd? – Kasza Norbert válaszol

2013. október 15., kedd
SZerinTEd? – Kasza Norbert válaszol
SZS20131014_joarcok_001

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. Aktuális körkérdésünk: Mit sportolsz az egyetemen?

Mai bemutatkozónk Kasza Norbert, aki elsőéves hallgató a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, történelem szakon. Norbert jelenleg társas táncol az egyetemen, amit kötelező testnevelő kurzusként vett fel a félév elején. A tánccal még általános iskolás korában ismerkedett meg Szandaszőlősön, majd onnan pedig egészen a szolnoki Tisza Táncegyüttes utánpótlás-együtteséig jutott tehetségével. Ebből is következik, hogy nem állnak távol tőle sem a finom, sem pedig a hevesebb mozdulatok, ezért könnyen veszi a kurzuson tanult keringőt, vagy a szambát.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A fiatal fiú elmesélte, azóta, hogy a Károlyi-kollégium Kopaj rendezvényén Spártát választották témául, a konditermek is gyakrabban látogatja, otthon Szolnokon pedig rendszerint eljár futni, hogy fitten tartsa magát. Állítása szerint a labdajátékok közül inkább a röplabda és a kosárlabda az ő sportja, a foci nem igazán érdekli.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Cimbaliband - Csík zenekar - Avicii - NOX - Punnany Massif

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.