Elmondom

SZerinTEd? – Káli Emese válaszol

SZerinTEd? – Káli Emese válaszol

2013. október 21., hétfő
SZerinTEd? – Káli Emese válaszol
SZS20131014_joarcok_007

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben. Aktuális körkérdésünk: Mit sportolsz az egyetemen?

Mai bemutatkozónk

Káli Emese

, aki jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán másodéves gazdálkodás és menedzsment szakos hallgató. A dobozi lány azt mondta, neki kifejezetten fontos a sport, ezért is vállalta be, hogy a két féléves kötelező testnevelő kurzus elvégzése után folytatja a zenés kondicionálást. Egyetemi keretek között némileg pénztárcakímélőbb a mozgásnak ez a formája, mintha sportcentrumban vagy konditeremben űzné ugyan ezt.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Emese úgy érzi, minden félévben jó kis közösség jön össze az órákon, ezért könnyen ráveszi magát, hogy hetente egyszer aerobic ruhát ragadjon. A sport illeszkedik az órarendjébe is, ezért kimaradásoktól, lemaradásoktól sem kell tartania. A fiatal lány elképzelhetőnek tartja, hogy a tavaszi félévet is a zenés kondicionálásnak szenteli majd.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Fergie - Magna Cum Laude - Anastacia - Republic - Punnany Massif

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.