SZerinTEd? – Horváth Csillag válaszol

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szerinted05Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mit szólsz a közterületen való alkoholfogyasztás tiltásához?

Nem változik lényegében semmi azzal, ha a közterületen nem ihatnak alkoholt, aki akarja, úgyis megoldja – mondta Horváth Csillag SZTE-s hallgató, aki a TIK előtt válaszolt kérdésünkre: mit szólsz az utcai alkoholstophoz? Mint mondta, személy szerint még nem gyűlt meg a baja a rendőrséggel emiatt, egy baráti társaságát azonban már megbüntették a Széchenyi téren italozás miatt. A néhány fős fiútársaság még egyáltalán nem volt részeg, éppen az első sörüket fogyasztották, ami sajnos igen sokba fájt nekik a “razziát” követően. Se nem hangoskodtak, se nem kötekedtek, így az átlagos arra sétáló számára nem jelentettek többet egy pad mellett beszélgető társaságnál. A Károlyi-kollégium lakója szerint bulik előtt előfordul, hogy nem sikerül meginniuk az italukat, így azt magukkal viszik az útra – szemetet azonban nem hagynak maguk után, így semmivel nem okoznak nagyobb kárt annál, mintha otthon hagyták volna az üveg alján maradt néhány korty italt.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Horváth Csillag a Szegedi Tudományegyetem TTIK környezettan szakának harmadéves hallgatója, aki Pest megyéből, Vácról érkezett a napfény városába!

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

– Avicii
– Mac L’Amour
– Beyoncé
– Punnany Massif
– Quimby

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Szegeden is a fideszes jelöltekre szavaznának a legtöbben

Következő sztori

Tökös hétvége a füvészkertben