Elmondom

SZerinTEd? – Danyi Rita válaszol

SZerinTEd? – Danyi Rita válaszol

2013. október 24., csütörtök
SZerinTEd? – Danyi Rita válaszol
szerinted07

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az AllInParty Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Mit szólsz a közterületen való alkoholfogyasztás tiltásához?

Ha a szemetelés és a balhézás miatt vezették be a tilalmat, ez inkább csak a bulizó fiatalok egy részét érintené, az egyetemisták nagy része elég kulturált már ahhoz, hogy ne hagyjon szemetet maga után - válaszolta kérdésünkre

Danyi Rita

, akivel a TIK előtt futottunk össze. Mint mondta, nyáron a jó időben gyakran összejárnak barátaival, és megesik, hogy a belvárosi vendéglátóhelyek mellett (példának a Kisbajort említette) néha a Tisza partjára is kiülnek. Őket még nem büntették meg, egy ismerősük társaságát azonban már igen - az egyetemista pénztárcának még a néhány ezres alsó büntetési határ is igen megterhelő.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Danyi Rita a Szegedi Tudományegyetem TTIK környezettan szakának harmadéves hallgatója, víz- és talajvédelem szakirányon. Kecskemétről érkezett, a Károlyi-kollégiumban lakik, és imádja Szegedet!

Zenelista (előadók, tőlük bármi jöhet):

- OneRepublic - Brains - P!nk - Borgore - Kispál és a Borz

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.