Sport

Sensolite Szegeden – élsportolóink is itt gyógyulnak

Sensolite Szegeden – élsportolóink is itt gyógyulnak

2013. október 30., szerda
Sensolite Szegeden – élsportolóink is itt gyógyulnak
GB20131029_sensolite_003

Megnyílt Szeged egyetlen Sensolite Egészségcentruma, ahol korhatár nélkül bárki kipróbálhatja a fényágyas kezeléseket. Legyen a páciens csecsemő, nyugdíjas vagy sportoló, egészségi állapotától függően kiválóan alkalmazhatja kiegészítő terápiaként is.

A keddi ünnepélyes megnyitón

Fenyő Márta

biofizikus, a Sensolite fényágy feltalálója röviden ismertette a polarizáltfény-terápiát, melyet ma már nemcsak az emberi test egyes részein, hanem az egész alakon igénybe lehet venni. Többéves kutatómunkájával sikeresen gyógyíthatóvá tett olyan reménytelennek tűnő eseteket, mint a légúti problémák, fekélyek, a súlyos ízületi fájdalmak vagy a kozmetikák leggyakrabban kezelt területe, a pattanásos arcbőr. Bár a fényágy még csak öt éve kezdte meg hódító útját Magyarországon, az élsportolók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A feltalálónő szerint nekik elsősorban azért javallott, mert a polarizáltfény-kezeléssel érzékelhetően gyorsabban gyógyulnak fel a sérüléseikből, az egészségesek pedig állóképességükben és terhelhetőségükben fejlődhetnek. „Aki rendszeresen használja, gyorsabban kimászik a betegségekből. Mivel ez részint kozmetikai szalon, fogyasztással is foglalkoznak. Ha valaki ultrahanggal vagy más zsírbontó eszközzel szeretne megszabadulni a nem kívánt párnáktól, érdemes előtte a Sensolite-ot használni, mert jó méregtelenítő hatása van” – mondta Fenyő Márta.

GB20131029_sensolite_006

Nagy Viktor

világbajnok vízilabdázó, az A-Híd Szeged kapusa és csapattársa,

Tóth Márton

vendégként érkeztek a megnyitóra. Nagy Viktor korábban is rendszeres látogatója volt a budapesti szalonnak, véleménye szerint ennek is köszönheti, hogy a barcelonai világbajnokságról hazahozott ujjsérülése a szokásosnál hamarább meggyógyult, de szénanátháját is rendszerint itt kezelteti. Tóth Márton még nem tudott saját tapasztalatokról beszélni, de várhatóan ő is rendszeres látogatója lesz a szegedi Sensolite gyógycentrumnak. A szeged egészségcentrumban egyébként bárki kórtól és egészségügyi állapottól függetlenül kipróbálhatja a terápia jótékony hatásait. A csecsemők kezelésével még óvatosan kell bánni, nekik 5 percet javasolnak eltölteni a külsőleg szolárium gépre emlékeztető orvostechnikai eszközben, de a felnőttek már akár 20 percre is befeküdhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.