Közélet

Oktatásról, kegyeletről, tudományos felmérésről, egészségmegőrzésről a Telinen

Oktatásról, kegyeletről, tudományos felmérésről, egészségmegőrzésről a Telinen

2013. október 31., csütörtök
Oktatásról, kegyeletről, tudományos felmérésről, egészségmegőrzésről a Telinen
DSCN5354

Ezen a héten is a megszokott időben – pénteken este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma című közéleti magazin a Telin Televízióban.

Az adás stúdióvendége ezúttal

Doroginé Bíró Irén

, a Zrínyi Ilona Általános Iskola igazgatója és

Kondé Lajos

, püspöki helynök, a Dóm plébánosa. A kedves Nézők összeállítást láthatnak arról a nagyszabású fafelmérésről, amelyet a Szegedi Tudományegyetem Éghajlat és Tájföldrajzi Tanszéke és a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. végzett a Stefánia parkban lévő faállományon, továbbá arról a széles körű megmozdulásról is, amelyet Szegeden szerveztek a mellrák elleni küzdelem kapcsán. Az érdeklődők is fellapozhatják a Telin Televízió Panoráma-vendégkönyvét, amelyben jeles szegedi személyiségek, az adás vendégei nyilatkoznak arról, hogy hogyan érezték magukat a stúdióban, milyen észrevételeik és jobbító ötleteik vannak a Panorámával kapcsolatosan. A Szegedi Panoráma című közéleti magazin egyébként megtekinthető a www.telin.hu, a www.youtube.com/telintv és a www.facebook.com/telintv oldalakon is. Szerkesztő-műsorvezető: Kisimre Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.