Oktatásról, kegyeletről, tudományos felmérésről, egészségmegőrzésről a Telinen

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

DSCN5354Ezen a héten is a megszokott időben – pénteken este 7 órakor – jelentkezik a Szegedi Panoráma című közéleti magazin a Telin Televízióban.

Az adás stúdióvendége ezúttal Doroginé Bíró Irén, a Zrínyi Ilona Általános Iskola igazgatója és Kondé Lajos, püspöki helynök, a Dóm plébánosa. A kedves Nézők összeállítást láthatnak arról a nagyszabású fafelmérésről, amelyet a Szegedi Tudományegyetem Éghajlat és Tájföldrajzi Tanszéke és a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. végzett a Stefánia parkban lévő faállományon, továbbá arról a széles körű megmozdulásról is, amelyet Szegeden szerveztek a mellrák elleni küzdelem kapcsán. Az érdeklődők is fellapozhatják a Telin Televízió Panoráma-vendégkönyvét, amelyben jeles szegedi személyiségek, az adás vendégei nyilatkoznak arról, hogy hogyan érezték magukat a stúdióban, milyen észrevételeik és jobbító ötleteik vannak a Panorámával kapcsolatosan.

A Szegedi Panoráma című közéleti magazin egyébként megtekinthető a www.telin.hu, a www.youtube.com/telintv és a www.facebook.com/telintv oldalakon is.

Szerkesztő-műsorvezető: Kisimre Ferenc

Default thumbnail
Előző sztori

Vízilabda: első pontjaikért küzdenek a szegedi lányok

Default thumbnail
Következő sztori

Orbán: erősíteni kell az állam és az egyház együttműködését

Legutóbbi hasonló cikkek