Női futball: húszast adott a SZVSE Makónak

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szak_szvse16_gsOktóberben tovább folytatódik a megyei női keresztpályás bajnokság a 3. és a 4. kör után vasárnap az ötödik forduló következik. A Szegedi AK továbbra is megállíthatatlan.

A 3. fordulóban igazi rangadóra került sor: ismétlődött a tavalyi finálé, ám a Szegedi Vasutas ezúttal sem bírt a Szegedi AK-val, amely sima, 4-1-es diadalával őrizte tovább veretlenségét, hogy aztán a vásárhelyieket mossa le a következő fordulóban 14-0-ra, több mesterhármast – köztük a pályafutását az NB I-es csapat után a megyei keresztpályán felélesztő Miklós Gabrielláét – is elértek a Boszorkányok. A SZVSE sem spórolt a gólokkal: 20-at lőttek a Vasutas-lányok a Makónak úgy, hogy egyet sem kaptak, Szűcs Enikő és Galicz Andrea ketten vitték a parádé felét. Ha már a HFC szóba került, nekik a 3. körben sem ment nagyon, a St. Mihály ugyanis 9-1-re páholta el őket, hogy aztán a Kiskundorozsmai Bombázók elleni rangadót is megnyerje nagy csatában 2-0-ra. A Bombázók kissé szárnyaszegetten szállnak mostanában, a 3. körben ugyanis némi meglepetésre a Mórahalom is 2-0-ra verte őket. A homokhátiaknak jól megy az október, hiszen következőleg a csengeleieknek sem kegyelmeztek, s bár a Zsákbamacskák harcosnak bizonyultak, csak négyet “karmoltak” be hat ellenében ellenfelüknek. Az előtte való fordulóban azonban nem árultak zsákbamacskát a csengeleiek: a Maros-mentiek 16 gólt kaptak tőlük 0 ellenében. Kun-Szabó Tibor egységének ház gólkirálynője a hónap bombázója – még ha nem is dorozsmai ugyan – címre is pályázhat, hiszen a Makónak 8-szor, a Mórahalomnak mind a négyszer ő köszönt be, így összesen 19 találattal vezeti a bajnoki góllövőlistát.

A vasárnapi 5. fordulóban Becsei Dorozsmán bombázhat tovább, a Vásárhely a Makót fogadja, a SZAK Szentmihályon menetelhet tovább, míg a SZVSE a Mórahalommal mérkőzik. Utóbbi mérkőzést a SZEGEDma.hu is közvetíti vasárnap délelőtt 10 órától!

Megyei női keresztpályás bajnokság A csoport 3. forduló:

SZVSE – SZAK 1-4 (1-2). Gól: Szűcs, ill. Varga 2, Nacsa, Galicz.
St. Mihály FC – HFC 9-1 (3-1). Gól: Szabó 4, Dékány 4, Marancsik, ill. Deák.
Kiskundorozsmai Bombázók – Mórahalom TSE 0-2 (0-0). Gól: Nagy 2.
Csengelei Zsákbamacskák KSE – Maros-menti UFC 16-0 (8-0). Gól: Becsei 8, Csúri 3, Csáki 3, Bozó 2.

4. forduló:

Maros-menti UFC – SZVSE 0-20 (0-9). Gól: Szűcs 5, Galicz 5, Juhász 3, Fodor 2, Rohonka, Molnár, Szunyog, Csányi, Vér.
Kiskundorozsmai Bombázók – St. Mihály FC 0-2 (0-0). Gól: Szabó 2.
Mórahalom TSE – Csengelei Zsákbamacskák KSE 6-4 (2-1). Gól: Sebestyén 3, Ilia 2, Sáfár, ill. Becsei 4.
SZAK – HFC 14-0 (6-0) Gól: Miklós 3, Sasvári 3, Török 3, Kiss 2, Frankó, Guth, Nacsa.

Az 5. forduló (október 27.) műsora:
Kiskundorozsmai Bombázók – Csengelei Zsákbamacskák KSE 8.30
HFC – Maros-menti UFC 10.00
St. Mihály FC – SZAK 10.00
SZVSE – Mórahalom TSE 10.00

Előző sztori

Jövőre cserélhetik a honvédségi helikoptereket

Következő sztori

Kéménytűz Makón, égő furgon Zákáényszéken