Sport

Női futball: húszast adott a SZVSE Makónak

Női futball: húszast adott a SZVSE Makónak

2013. október 25., péntek
Női futball: húszast adott a SZVSE Makónak
szak_szvse16_gs

Októberben tovább folytatódik a megyei női keresztpályás bajnokság a 3. és a 4. kör után vasárnap az ötödik forduló következik. A Szegedi AK továbbra is megállíthatatlan.

A 3. fordulóban igazi rangadóra került sor: ismétlődött a tavalyi finálé, ám a Szegedi Vasutas ezúttal sem bírt a Szegedi AK-val, amely sima, 4-1-es diadalával őrizte tovább veretlenségét, hogy aztán a vásárhelyieket mossa le a következő fordulóban 14-0-ra, több mesterhármast - köztük a pályafutását az NB I-es csapat után a megyei keresztpályán felélesztő

Miklós Gabrielláét

- is elértek a Boszorkányok. A SZVSE sem spórolt a gólokkal: 20-at lőttek a Vasutas-lányok a Makónak úgy, hogy egyet sem kaptak,

Szűcs Enikő

és

Galicz Andrea

ketten vitték a parádé felét. Ha már a HFC szóba került, nekik a 3. körben sem ment nagyon, a St. Mihály ugyanis 9-1-re páholta el őket, hogy aztán a Kiskundorozsmai Bombázók elleni rangadót is megnyerje nagy csatában 2-0-ra. A Bombázók kissé szárnyaszegetten szállnak mostanában, a 3. körben ugyanis némi meglepetésre a Mórahalom is 2-0-ra verte őket. A homokhátiaknak jól megy az október, hiszen következőleg a csengeleieknek sem kegyelmeztek, s bár a Zsákbamacskák harcosnak bizonyultak, csak négyet "karmoltak" be hat ellenében ellenfelüknek. Az előtte való fordulóban azonban nem árultak zsákbamacskát a csengeleiek: a Maros-mentiek 16 gólt kaptak tőlük 0 ellenében.

Kun-Szabó Tibor

egységének ház gólkirálynője a hónap bombázója - még ha nem is dorozsmai ugyan - címre is pályázhat, hiszen a Makónak 8-szor, a Mórahalomnak mind a négyszer ő köszönt be, így összesen 19 találattal vezeti a bajnoki góllövőlistát. A vasárnapi 5. fordulóban Becsei Dorozsmán bombázhat tovább, a Vásárhely a Makót fogadja, a SZAK Szentmihályon menetelhet tovább, míg a SZVSE a Mórahalommal mérkőzik.

Utóbbi mérkőzést a SZEGEDma.hu is közvetíti vasárnap délelőtt 10 órától!

Megyei női keresztpályás bajnokság A csoport 3. forduló:

SZVSE - SZAK 1-4 (1-2).

Gól: Szűcs, ill. Varga 2, Nacsa, Galicz.

St. Mihály FC - HFC 9-1 (3-1).

Gól: Szabó 4, Dékány 4, Marancsik, ill. Deák.

Kiskundorozsmai Bombázók - Mórahalom TSE 0-2 (0-0).

Gól: Nagy 2.

Csengelei Zsákbamacskák KSE - Maros-menti UFC 16-0 (8-0).

Gól: Becsei 8, Csúri 3, Csáki 3, Bozó 2.

4. forduló:

Maros-menti UFC - SZVSE 0-20 (0-9).

Gól: Szűcs 5, Galicz 5, Juhász 3, Fodor 2, Rohonka, Molnár, Szunyog, Csányi, Vér.

Kiskundorozsmai Bombázók - St. Mihály FC 0-2 (0-0).

Gól: Szabó 2.

Mórahalom TSE - Csengelei Zsákbamacskák KSE 6-4 (2-1).

Gól: Sebestyén 3, Ilia 2, Sáfár, ill. Becsei 4.

SZAK - HFC 14-0 (6-0)

Gól: Miklós 3, Sasvári 3, Török 3, Kiss 2, Frankó, Guth, Nacsa.

Az 5. forduló (október 27.) műsora:

Kiskundorozsmai Bombázók - Csengelei Zsákbamacskák KSE

8.30

HFC - Maros-menti UFC

10.00

St. Mihály FC - SZAK

10.00

SZVSE - Mórahalom TSE

10.00

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.