Bulvár

Körözött bűnözőt fogtak a szegedi tolvajkergetők

Körözött bűnözőt fogtak a szegedi tolvajkergetők

2013. október 28., hétfő
Körözött bűnözőt fogtak a szegedi tolvajkergetők

A Tolvajkergetők szegedi csapatának Suba fedőnevű csalikerékpárját ismét ellopták a hétvégén, már a második banda bukott le Szegeden.

„Suba először Felsővároson várta leendő ügyfeleit, majd négy eredménytelen éjszaka után átkerült Alsóvárosra. Ebben a városrészben ugyan több a lopás, de az első két éjszakát a nagyállomás környékén így is nyugalomban töltötte. Péntek este átvittük Subát a "Jolly Jokernek" számító helyre, bele Móraváros sűrűjébe, az első sikeres szegedi akciónk helyszínére, a Kolozsvári térre. A Waldorf iskola előtti korlátnak zártuk neki a biciklit. Reggel 8 óra 9 perckor jött a riasztás, hogy mozgatják a csalit. Értesítettem az akcióra korábban jelentkezett tagokat, és találkozót beszéltünk meg a Cserepes sor elejére. A SpyBike jeladó a Téglagyár utcában mutatta az utolsó pozíciókat” – tudtuk meg Dovaloszki Andrástól, a szegedi csapat egyik tagjától, a csoport az Aldi sarkától figyelte a környéket. Később bekapcsolt kamerával a rádiójeleket követve ment az egyik ház elé a csapat. A Tolvajkergetők elmesélték, hogy kisebb csődület gyűlt össze az udvaron és az utcán, először tagadott mindenki, de végül előhozták a megviselt állapotba került biciklit. A rendőrség három autóval vonult ki a helyszínre elfogták az elkövetőt és annak társát is. Kiderült közben, hogy az egyikük egy szökésben lévő bűnöző és körözés volt ellene kiadva. A lopásról egy kerékpárba rejtett felvevővel hanganyag is készült ezt és az elfogás részletes leírását a Tolvajkergetők

Facebook-oldalán

megtalálhatják. A csapat pedig a tolvajkergetok.szeged@gmail.hu címre várja azoknak a szervezeteknek, magánszemélyeknek a jelentkezését, akiknek tetszik civil kezdeményezésük és szeretnének segíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.