Sport

Kézilabda: két félidőt nyert az Algyő

Kézilabda: két félidőt nyert az Algyő

2013. október 8., kedd
Kézilabda: két félidőt nyert az Algyő

Három forduló után veretlenül, a dobogó 3. helyén áll az FKSE-Algyő együttese a férfi kézilabda NB II Délkeleti csoportjában.

A Barok István irányította algyői gárda jelenleg a legjobb Csongrád megyei csapat a férfi kézilabda NB II regionális csoportjában, mindössze a még száz százalékos Kiskunfélegyháza, és a Kunszentmárton - amellyel az első körben vívott 20-20-as eldöntetlen csatát az FKSE - előzi meg őket. Az alakulat a 2. fordulóban Hajdúszoboszlón diadalmaskodott 26-24-re, majd legutóbb, a hét gólig jutó, korábban a Pick Szegedben is szerepelt

Teimel Róbert

vezérletével az Orosháza második csapatát verték öt góllal a Tisza-partiak. A Barok-legénységre a hétvégén újabb kemény erőpróba vár: a listavezető kiskunfélegyháziak otthonában lépnek pályára, s egy győzelemmel akár a tabella élére is ugorhatnak, ha számukra kedvezően alakul a Kunszentmárton hajdúszoboszlói túrája.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 3. forduló:

FKSE-Algyő — Orosházi FLSE-Linamar II. 31-26 (16-14)

Algyő 100 néző. Vezette: Kiss, Kuklis.

FKSE-Algyő:

Deák - TEIMEL 7, Major 3, Vaega, Szepesi 2, KOCSIS 5/2, Zombori 2.

Csere:

Nagy, Kiss, SZÖGI Z. 4, MORVA 3, BERTA T. 3, Czirják, Szélpál 1, Kazi 1.

Edző:

Barok István. Barok István:

"Végre megnyertünk egy második félidőt is! Szombaton Félegyházán jön az igazi vizsga."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.