Kézilabda: két félidőt nyert az Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három forduló után veretlenül, a dobogó 3. helyén áll az FKSE-Algyő együttese a férfi kézilabda NB II Délkeleti csoportjában.

A Barok István irányította algyői gárda jelenleg a legjobb Csongrád megyei csapat a férfi kézilabda NB II regionális csoportjában, mindössze a még száz százalékos Kiskunfélegyháza, és a Kunszentmárton – amellyel az első körben vívott 20-20-as eldöntetlen csatát az FKSE – előzi meg őket. Az alakulat a 2. fordulóban Hajdúszoboszlón diadalmaskodott 26-24-re, majd legutóbb, a hét gólig jutó, korábban a Pick Szegedben is szerepelt Teimel Róbert vezérletével az Orosháza második csapatát verték öt góllal a Tisza-partiak. A Barok-legénységre a hétvégén újabb kemény erőpróba vár: a listavezető kiskunfélegyháziak otthonában lépnek pályára, s egy győzelemmel akár a tabella élére is ugorhatnak, ha számukra kedvezően alakul a Kunszentmárton hajdúszoboszlói túrája.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 3. forduló:

FKSE-Algyő — Orosházi FLSE-Linamar II. 31-26 (16-14)
Algyő 100 néző. Vezette: Kiss, Kuklis.
FKSE-Algyő: Deák – TEIMEL 7, Major 3, Vaega, Szepesi 2, KOCSIS 5/2, Zombori 2. Csere: Nagy, Kiss, SZÖGI Z. 4, MORVA 3, BERTA T. 3, Czirják, Szélpál 1, Kazi 1. Edző: Barok István.

Barok István: “Végre megnyertünk egy második félidőt is! Szombaton Félegyházán jön az igazi vizsga.”

Előző sztori

Szimulációs gyakorlat: busszal ütközött egy repülő Szegeden + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

MSZP: Magyarország rosszabbul él, mint négy éve