Bulvár

Gépfegyvert találtak a fagyasztott paprikák között Röszkénél

Gépfegyvert találtak a fagyasztott paprikák között Röszkénél

2013. október 8., kedd
Gépfegyvert találtak a fagyasztott paprikák között Röszkénél
gepfegyver

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a röszkei határátkelőn átlépő kamionos ellen, aki gépkarabélyt és maroklőfegyvert próbált átcsempészni - írja a police.hu.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei ellenőriztek egy belépő kamiont a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen augusztus 13-án. A fagyasztott paprikát szállító jármű sofőrfülkéjében egy katonai táskában elrejtve két maroklőfegyvert, egy gépkarabélyt és hozzájuk tartozó lőszereket és tárakat találtak. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya visszaélés lőfegyver és lőszerrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 47 éves külföldi sofőrrel szemben. A nyomozás megállapította, hogy éles lőfegyverekről van szó, amelyek megszerzéséhez és az országba történő behozatalára a férfinak nem volt engedélye. A rendőrség az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított ellen folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.