Bulvár

A szerelmes hölgy üzent - a titokzatos férfi még várat magára

A szerelmes hölgy üzent - a titokzatos férfi még várat magára

2013. október 2., szerda
A szerelmes hölgy üzent - a titokzatos férfi még várat magára
keresem1_gs

Jelentkezők már akadtak, de egyikük sem a sötét színű Peugeot sofőrje. Továbbra is keressük az autóból szemező férfit. A hirdetés feladója a SZEGEDma.hu-nak írt.

Mint ahogyan arról korábban

írtunk

, egy titokzatos szegedi hölgy villanyoszlopra ragasztott hirdetéssel próbál rábukkanni arra a férfira, aki egy szeptemberi napon rápillantott sötét színű Peugeot autójából. A minap sikerült felvennünk a kapcsolatot a neve elhallgatását kérő szerelmessel, aki jelezte felénk, hogy cikkünk - és lelkes Facebook megosztóink - hatására eddig három úriembertől kapott reményekkel teli e-mailt, de sajnos egyikük sem a korábban megpillantott lovag. "Ma hárman írtak. Közülük az egyik levél írójáról még nem sokat tudni (a másik kettő nem a nagy Ő), de remélem holnap válaszol és akkor többet mondhatok!" - állt a hölgy tegnapi levelében. Ezért továbbra is keressük a sötét színű Peugeot tulajdonosát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.