Bulvár

Szennyeződés az M43-ason - keresi a rendőrség a járművezetőt

Szennyeződés az M43-ason - keresi a rendőrség a járművezetőt

2013. szeptember 24., kedd
Szennyeződés az M43-ason - keresi a rendőrség a járművezetőt

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétsége elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló információk szerint 2013. szeptember 19-én az esti órákban ismeretlen személy tehergépjárművével az M43-as autópálya bal pályatestén a külső forgalmi sávban közlekedett Makó felől Szeged irányába. A jelenlegi adataink alapján a jármű rakományából szilikon-dioxid tartalmú anyag folyt az úttestre. Az érintett útszakaszon történő közlekedés balesetveszélyessé vált, emiatt az M43-as autópálya maroslelei felhajtója továbbra is el van zárva a forgalom elől. A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, Szegeden a Kossuth L. sgt. 22-24. szám alatt vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-423-as számon lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.