Szavazz: legyen a SZIN a nyár legjobb fesztiválja!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szin_akos_koncert13_gsNagy eséllyel indul a Szegedi Ifjúsági Napok az idei nyár legjobb fesztiválja címért – a felonline.hu internetes szavazásán a SZIN fej-fej mellett halad a VOLT fesztivállal, néhány szavazaton dőlhet el a verseny!

Az idei nyár legjobb fesztiválját keresi a felonline.hu: a portál internetes szavazással szeretné eldönteni, hol buliztak idén a legnagyobbat a fesztiválozók. Bár a GoldenFeszt 2013 listája nem teljes (hogy csak a legnagyobbat említsük, hiányzik a szavazásról a Sziget, az esztergomi Fesztiválsziget vagy a kapolcsi Művészetek Völgye), a legtöbb nívós hazai rendezvény képviseli magát. Előkelő helyen szerepel a Szegedi Ifjúsági Napok, amely a VOLT fesztivállal küzd az első helyért – a verseny szoros, cikkünk írásakor a soproni rendezvény 1290 szavazattal áll az élen, míg a szegedi nyárzáró fesztivál 1229 vokssal vágtat a nyomában. Jóval mögöttük a harmadik helyen áll a Hegyalja 377 szavazattal.

A honlapra szeptember 20-ig várják a voksokat, szavazz te is!

Default thumbnail
Előző sztori

Vízilabda: Molnár Tamás negyedszer is máltai bajnok lett

Következő sztori

Több mint félmilliárdot érő festmény érkezik Szegedre

Legutóbbi hasonló cikkek