Bulvár

Megkerült a Dugonics téren ellopott kerékpár

Megkerült a Dugonics téren ellopott kerékpár

2013. szeptember 18., szerda
Megkerült a Dugonics téren ellopott kerékpár
bringa

A Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette K. Ferencet és kezdeményezte előzetes letartóztatását, aki a Dugonics térről lopott kerékpárját próbálta meg értékesíteni, azonban feljelentették - írja a police.hu.

Szegeden a Dugonics tér egyik élelmiszerboltja elől lopott el egy kerékpárt a 40 éves helybéli férfi szeptember 15-én az esti órákban. Az elkövető két nappal később pénzre akarta váltani az eltulajdonított járművet, de pechjére nem a megfelelő személynél próbálkozott az eladással. A kételkedő vásárló azonnal értesítette a rendőröket, akik elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

K. Ferencet

, valamint a kerékpárt lefoglalták. A gyanúsított kihallgatásakor elmondta a nyomozóknak, hogy pénzre volt szüksége, ezért követte el a jogellenes cselekményt, de nagyon megbánta tettét. K. Ferenc ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.