Sport

Vízilabda: veretlenek maradtak a veretlenek a Tiszavirág-kupán

Vízilabda: veretlenek maradtak a veretlenek a Tiszavirág-kupán

2013. augusztus 24., szombat
Vízilabda: veretlenek maradtak a veretlenek a Tiszavirág-kupán
ausztralia_magyarorszagu17_vizilabda_gs

Vasárnap a tornagyőzelemért szállhat medencébe a magyar U17-es férfi vízilabda-válogatott a szegedi Tiszavirág-kupán, miután szombat este döntetlent játszott Montenegróval.

A

pénteken két győzelmet arató

magyar U17-es válogatott a délelőtti programban pihenőn volt, s végül a nap utolsó mérkőzésén, egyben a torna egyik rangadóján szólította a bírói síp a vízbe a mieinket. A Montenegró elleni derbi két veretlen csapat meccsét hozta - amelyek azt követően is veretlenek maradtak. A 8-8-as döntetlenre végződő csata végig kiegyenlített volt, mindkét csapat vezetett többször is. A második félidőben a mieink két gólosra tudták növelni előnyüket, ám az utolsó negyedben megrázták magukat a crnagorácok, s egy 4-2-es játékrésszel egálra mentették a derbit. Számukra egyébként ezzel véget is ért a torna, amelyet három győzelemmel és egy döntetlennel zárnak, s a vasárnap 11 órakor kezdődő magyar - szerb összecsapáson dől el, ki nyeri a Tiszavirág-kupát. Ha a Horkai-legénység három góllal jobbnak bizonyul a szerbeknél, akkor a mieink.

I. Tiszavirág-kupa nemzetközi utánpótlás férfi vízilabdatorna:

Magyarország - Montenegró 8-8 (2-1, 2-2, 2-1, 2-4)

Szeged, újszegedi sportuszoda, 250 néző. Vezette: Carney (ausztrál), Zurek (szlovák).

Magyar gólszerzők:

Manhercz 2, Pellei 2, Tóth 1, Sélley 1, Szatmári 1, Vogel 1.

További eredmények:

Szerbia - Németország 16–7 (5-1, 4-1, 5-3, 2-2) Montenegró - Ausztrália 14-8 (5-0, 3-2, 2-3, 4-3) Ausztrália - Szerbia 1-10 (0-3, 0-1, 1-2, 0-4)

A vasárnapi program:

9.30: Németország - Ausztrália 11.00: Magyarország - Szerbia 12.30: Záró ünnepség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.