Közélet

Tolvajt és orgazdát fogtak a rendőrök

Tolvajt és orgazdát fogtak a rendőrök

2013. augusztus 2., péntek
Tolvajt és orgazdát fogtak a rendőrök

Kerékpárokat, fúrógépet, akkumulátortöltőt és kulcskészletet tulajdonított el egy szegedi férfi, majd a lopott holmikat eladta két szomszédjának.

Tetten érték a járőrök azt a 22 éves férfit, aki 2013. július 31-én a hajnali órákban egy garázst készült feltörni.

R. Gábort

előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során korábban elkövetett bűncselekményekről is részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az elmúlt héten egy újszegedi garázst tört fel, ahonnan különböző szerszámokat tulajdonított el, illetve néhány nappal ezelőtt három biciklit lopott el a városból. A bűncselekményből származó értéktárgyakat a gyanúsított szomszédságában élő

D. Kálmán

és

J. András

vásárolták meg - olvasható a police.hu-n. R. Gábor ellen – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, D. Kálmán és J. András ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.