Sport

Kézilabda: a Löwennel kezdi felkészülését a Pick

Kézilabda: a Löwennel kezdi felkészülését a Pick

2013. augusztus 6., kedd
Kézilabda: a Löwennel kezdi felkészülését a Pick
pick-szeged-logo_HUN

Kedden 11 órakor az újszegedi sportcsarnok elől elindult a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Németországba, ahol szerdán 19 órakor Rhein-Neckar Löwen ellen játszik edzőmeccset.

A kőkemény kopaoniki magaslati edzőtáborból péntek este érkezett haza a Pick Szeged, amelynek állománya a hétfői két edzést követően kedd délelőtt indult útnak Németországba, s a Szeged-Budapest-Frankfurt útvonalon érkezik majd meg a társaság Mannheimbe, este pedig már Németországban tréningezik a csapat -

adja hírül a klub honlapja

.

Juan Carlos Pastor

és

Marko Krivokapic

a

Mikler, Tatai, Tóth, Parrondo, Laszica, Ancsin, Balogh, Mindegía, Sulc, Zubai, Vranjes, Larholm, Ilyés, Blazevic, Vadkerti, Hegedüs, Kekezovic

kerettel vágott neki a több száz kilométeres túrának. A szlovák Fero Sulcnak

a hétvégén született meg kisfia

, ám a büszke apuka a kihagyott dél-szerbiai edzőtábor után már a társakkal tart a Rajna-Neckar torkolathoz. A Pick az első edzőmeccsét vívja majd a német csapat ellen a nyári felkészülési időszakban. Ezután szombaton 17 órakor a Temesvárt fogadja a kétszeres magyar bajnok az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.