Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Frányó Enikő

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

franyo_eniko_3_2_gsHa szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az AllInParty Radióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk, Frányó Enikő a Szegedi Szolgáltatási Középiskola és Szakiskola Vedres István Építőipari Tagintézmény építész szakán tanul. Először furának találta a sulit, de mostanra már megszerette, jónak tartja a társaságot és a tanárokat is. Ezzel a szakmával szeretne elhelyezkedni a jövőben, így a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karára szeretne jelentkezni, ha eljön az ideje. Szegeden él, és már nagyon a szívéhez nőtt a város, bár néha túlságosan zsúfoltnak tartja, és szívesen elmenne kisebb településekre. Nem is tudja, hogy a fővárost hogy fogja bírni, ha sikerül bekerülnie az egyetemre – mondja.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 15 éves lány hobbiszinten rajzol, általában kinéz magának valamit, és azt próbálja meg lerajzolni. Szabadidejében a barátaival van, internetezik, és szívesen csavarognak az ismerőseivel a városban. Szeret olvasni, rendszerint krimiket és horrorkönyveket vesz a kezébe, de konkrét kedvencet nem tudna kiemelni. Filmezni is szokott, inkább moziban, mint otthon. Az utolsó film, amit látott, a Nagyfiúk 2. része, nagyon tetszett neki, csak ajánlani tudja másoknak. Szórakozóhelyekre ritkán jár, mert nem szereti a nagy tömeget, így a fesztiválok sem vonzzák, és a SZIN-t is kihagyja. Ha partizni mennek az ismerőseivel, akkor inkább házibulikra járnak el.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):
• Essemm
• Hősök
• Madonna
• ChristinaAguilera
• Furakor

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

Hétfői és keddi programajánló: Szent István ünnepe rockoperával és SZIN-nel

Következő sztori

Államalapítás: István meglátásainak elfogadásához több mint száz év kellett