Közélet

Bozóttüzekhez riasztották a tűzoltókat

Bozóttüzekhez riasztották a tűzoltókat

2013. augusztus 20., kedd
Bozóttüzekhez riasztották a tűzoltókat

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységei négy tűzesetnél avatkoztak be hétfőn és egy műszaki mentés kapcsán érkezett hívás a főügyeletre.

Délután a csongrádi Tábornok dűlőben egy hektáron fű és avar égett, és egy 16 négyzetméteres melléképület is lángra kapott. A tüzet a csongrádi egység beavatkozása fékezte meg, majd az egyik mártélyi tanya mellett a lángra kapott aljnövényzetet és az ott tárolt építőanyagokat érintő tűznek a hódmezővásárhelyi hivatásos, és a mártélyi önkéntes egység közös beavatkozása vetett véget. Szintén délután Hódmezővásárhely csomorkányi külterületén öt hektáron keletkezett tűz a száraz füves és cserjés-bokros területen, a lángokat a hódmezővásárhelyi és szegedi egységek oltották el. Nem sokkal később Domaszéken, a régi Ruzsai út mellett keletkezett tűz a száraz füves, bokros és nádas területen, amelyet a kiérkező szegedi egység számolt fel. Délután a szegedi Kossuth Lajos sugárút egyik villamosmegállójában egy hölgy szorult a villamos alá. A szegedi egység kiérkezésére a mentők kiemelték a sérültet a jármű alól, így beavatkozásra itt nem került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.