Bulvár

Bérelt kisteherautóval lopták a marhákat

Bérelt kisteherautóval lopták a marhákat

2013. augusztus 5., hétfő
Bérelt kisteherautóval lopták a marhákat
marha

Egy újabb bűncselekmény előkészületei közben fogtak el a hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók három férfit augusztus 3-án Szentes külterületén - áll a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A csongrádi és felgyői tolvajok az elmúlt hetekben összesen tíz marhát vittek el Hódmezővásárhelyről, Mindszentről és Felgyőről. A bűncselekmény-sorozatot

Cs. Péter

51 éves felgyői lakos és 22 éves csongrádi fia,

Cs. Bence

tervelte ki, akik

K. Norbert

26 éves csongrádi lakost bérelték fel arra, hogy a sofőrjük legyen. A jószágokat egy bérelt kisteherautó csomagterében vitték el a tanyákról és a legelőről. A hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók egy állatot foglaltak le a tetten érés után. A többi jószágot a gyanúsítottak már feldolgozták vagy értékesítették. A lopásokkal több millió forintos kárt okoztak. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette. A személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedésekről augusztus 5-én délután dönt a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.