/

Bérelt kisteherautóval lopták a marhákat

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

marhaEgy újabb bűncselekmény előkészületei közben fogtak el a hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók három férfit augusztus 3-án Szentes külterületén – áll a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A csongrádi és felgyői tolvajok az elmúlt hetekben összesen tíz marhát vittek el Hódmezővásárhelyről, Mindszentről és Felgyőről. A bűncselekmény-sorozatot Cs. Péter 51 éves felgyői lakos és 22 éves csongrádi fia, Cs. Bence tervelte ki, akik K. Norbert 26 éves csongrádi lakost bérelték fel arra, hogy a sofőrjük legyen. A jószágokat egy bérelt kisteherautó csomagterében vitték el a tanyákról és a legelőről. A hódmezővásárhelyi és a szentesi nyomozók egy állatot foglaltak le a tetten érés után. A többi jószágot a gyanúsítottak már feldolgozták vagy értékesítették. A lopásokkal több millió forintos kárt okoztak.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette. A személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedésekről augusztus 5-én délután dönt a bíróság.

Előző sztori

Amfetamin az autóban – kábítószer-kereskedőket fogtak a csongrádi rendőrök

Következő sztori

Világjátékok: ezüstérmes a magyar női strandkézilabda-csapat