Vízilabda: egy héttel később kezd az A-Híd Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ahidszegedve_ftc_szegedma_02_iaAugusztus 12-én vág bele a felkészülésbe a kétszeres magyarkupa-győztes Vincze-csapat.

A klub honlapjának tájékoztatása szerint azért csúszik egy héttel a felkészülés rajtja, mivel a csapatból többen is a válogatottban kaptak szerepet a nyári időszakban, továbbá idén is játszanak néhányan a máltai bajnokságban. Aljosa Kunac és az új igazolás, az Egerből érkező Lukas Seman már egyéni edzésterv alapján augusztus 5-én elkezdi a felkészülést. Egy héttel később kondival kezd a csapat, majd a medencében vezényel foglalkozást Vincze Balázs vezetőedző. Az első foglalkozáson várhatóan Molnár Dávid, Kunac, Juhász Zsolt, Tóth Márton, Vincze Márk és Seman vesz részt.

Amint arról már korábban beszámoltunk, Baksa László, Török Béla, Somogyi Balázs, az ausztrál Aaron Younger és az új-zélandi Jospeh Kayes távozik a Tisza-parti alakulattól, amely a Vasastól szerződtetett válogatott hálóőrrel, a jelenleg a világbajnokságon védő Nagy Viktorral, a Fraditól érkező junior válogatott centerrel, Sánta Dániellel, az ugyancsak junior válogatott Jansik Szilárddal és a Possilipótól hazatérő, friss Universiade győztes Tóth Mártonnal, valamint a már említett szlovák válogatott Semannal erősít. A csapat edzője, Vincze Balázs, szövetségi kapitányi minőségben a magyar Universiade válogatottal világraszóló bravúrt végrehajtva megnyerte a kazanyi játékokat, a nemzeti csapat soraiban felvonultatva Tóth mellett a szintén szegedi Juhászt, és a távozó Somogyit is.

Előző sztori

Visszaesőt fogtak a tolvajkergetők Szegeden (FRISSÍTVE)

Default thumbnail
Következő sztori

170 illegális migráns rendőrkézen

Legutóbbi hasonló cikkek