/

Visszaesőt fogtak a tolvajkergetők Szegeden (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

biciklilopas_netÚjra lecsaptak a szegedi tolvajkergetők, vasárnap 14.21-kor lopták el csalikerékpárjukat, 16 órakor a tolvajt a Boldogasszony sugárúti lakásáról bilincsben vitték el a rendőrök.

Az első sikeres akció után három héttel itt az újabb fogás. A Rókusi templom mögött lezárt csali kerékpárt 14.21-kor lopták el, majd a Boros József utcán Móraváros felé haladva, pár poharazós megállót is útba ejtve, a Boldogasszony sugárúti lakására vitte a tolvaj a járgányt. Az elkövető nem élvezhette sokáig a szerzemény szépségét, mert a szegedi tolvajkergetők kétfős különítménye egy operátor irányításával 16 órakor már jelentkezett is nála a bicikliért. K. Sándor biciklitolvajnak ma nem volt szerencséje, mert a kiérkező rendőrök bilincsbe verve állították elő a Szeged Városi Rendőrkapitányságra.

A baját tetézte még azzal is, hogy a kisebb értékre elkövetett, dolog elleni erőszakkal megvalósított lopás bűntettén túl harcias viselkedése miatt garázdaság bűntettéért is felelnie kell a bíróság előtt.

Gratulálunk a csapatnak és további sikeres tolvajkergetést!

Őrizetben a garázda kerékpártolvaj

A szegedi Pulz utcából 2013. július 28-án a délutáni órákban K.Sándor 41 éves helyi lakos egy kerékpárt tulajdonított el – írja a police.hu.

A férfi nem birtokolhatta sokáig a jogtalanul megszerzett kerékpárt, ugyanis a “Tolvajkergetők” egyesület munkatársai tetten érték. A jelzésükre kiérkező rendőrök előállították K. Sándort, aki támadólag lépett fel az őt tetten érő személyekkel szemben, ezért az elkövetőnek lopás bűntettének megalapozott gyanúja mellett, garázdaság vétsége miatt is felelnie kell.

Előző sztori

Brinszky Adrián: az új szezonban fel kell kötni a gatyát!

Default thumbnail
Következő sztori

Vízilabda: egy héttel később kezd az A-Híd Szeged

Legutóbbi hasonló cikkek

Pontosítás

Pontosítjuk az "Újra bilincsben Szabó Bálint!’’ című cikkünket.…