Közélet

Szegeden is várják a véradókat pénteken

Szegeden is várják a véradókat pénteken

2013. július 25., csütörtök
Szegeden is várják a véradókat pénteken

Országos véradónapot szervez a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat: pénteken a Tesco áruházlánc 15 üzletében várják az önkéntes segítőket véradásra.

Budapest mellett Egerben, Szombathelyen, Szegeden, Szentesen, Nagykanizsán, Esztergomban, Balatonfüreden, Tapolcán, Székesfehérváron, Gyöngyösön, Kecskeméten és Debrecenben lesz véradás a Tesco egyes üzleteiben - közölte a Magyar Vöröskereszt csütörtökön az MTI-vel. A lakóhelyhez legközelebbi kiszállásos véradásokról - amelyhez személyi igazolvány, lakcím-és TAJ-kártya szükséges - a www.veradas.hu oldalon, míg az állandó véradásokról a www.ovsz.hu oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődők. A humanitárius szervezet arra kéri az önkéntes segítőket, hogy véradás előtt és után fogyasszanak bőségesen ásványvizet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.