Kultúra

Péntek esti harmonikashow Vásárhelyen

Péntek esti harmonikashow Vásárhelyen

2013. július 18., csütörtök
Péntek esti harmonikashow Vásárhelyen
harmonikashow

A Happy Junior Band név már sejteti, hogy a százhúsz tagú tangóharmonika együttes igazán vidámmá és jó hangulatúvá varázsolja a holnap estét Hódmezővásárhely sétálóutcáján.

A Kultúr Raktár programsorozat keretében a német fiatalokból álló, nem hétköznapi zenekar a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt ad ingyenes koncertet július 19-én pénteken 20 órától. A Lipcse környéki zeneiskolásokból alakult együttes összesen 230 tagot számlál, koncertjeiken azonban "csak" 120-140-en lépnek fel. A több mint száz harmonikás mellett gitáros, zongorista, fuvolás, dobosok és énekesek is erősítik a csapatot. Repertoárjukban a klasszikus harmonikazene mellett világhírű, örökzöld zenei slágereket is szerepeltetnek, legyen az pop-rock, klasszikus, vagy musical zene. Műsorukat gyakran show-elemekkel és jelmezekkel teszik még szórakoztatóbbá, így garantáltan vidám estre számíthatnak azok a vásárhelyiek, akik kilátogatnak holnap este a Rapcsák András úti koncertre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.