Sport

Labdarúgás: eldöntetlen lett a Baja - Szeged "halászlécsata"

Labdarúgás: eldöntetlen lett a Baja - Szeged "halászlécsata"

2013. július 27., szombat
Labdarúgás: eldöntetlen lett a Baja - Szeged "halászlécsata"
labdarugas_partjelzo_jatekvezeto_gs

Baján vívta újabb felkészülési meccsét a Szeged 2011-Grosics Akadémia. A két, NB III-ba kiesett csapat összecsapásán nem született gól.

A két csapat - a Baja Nyugaton, a Szeged Keleten - kiesett az NB II-ből, igaz a hazaiak simán, a 15. helyen végezve, az időközben ideiglenes jelleggel Szegedről Gyulára költöző Tisza-parti legénység pedig osztályozón, a Kisvárdával szemben alulmaradva. A két gárda egyébként a téli szünetben Algyőn már megütközött, akkor a még

Gálhidi György

vezette kék-feketék 2-0-ra győztek a "halászlécsatában". Az immár

Nyilas Elek

vezette Szeged 2011-Grosics Akadémia néven futó együttesben sorra kapnak lehetőséget a gyulai Grosics-akadémisták, miközben a klub igazol is új embereket:

Molnár F. Tamás, Ács Levente

Orosházáról,

Germán Tamás

Nyíregyházáról érkezett a közelmúltban. A Szeged meddő mezőnyfölényben játszott Baján, mindkét csapat hagyott ki több száz százalékos ziccert is, gól azonban nem született. Alapvetően egyenrangú ellenfelek csatáját vívta a két harmadosztályú gárda, akik a bajnokságban október 6-án, ugyancsak Baján fognak összecsapni. A vendégeknél próbajátékon volt a Zámbó, Gadó, Holler hármas, akik legutóbb

az Atletico Békéscsaba ellen

is pályára léptek.

Nyilas Elek

együttesének felkészülési programja még kialakítás alatt áll, ennek folytán nem ismert még a ki ellen, hol és mikor lesz a következő edzőmeccs.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Bajai LSE - Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0

Szeged-Grosics:

Molnár - Zámbó, B. Kapic, Gadó, Csányi, Markovic, Holler, Kéri, Kis, Ács, Germán.

Játszottak még:

Ikotin (kapus), Geiger, Erdős, Kovács, Kalapács.

Vezetőedző:

Nyilas Elek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.