Labdarúgás: a Baji testvérek góljaival egalizált az Ásotthalom + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fk_asotthalom13_gsTámadófutball, hat gól, testvértalálatok – így jellemezhető röviden az FK és az Ásotthalom kedd esti csatája.

Az Ásotthalomtól a szünetben távozott Patarcic Krisztián és Bisztrovics Róbert, s valószínűsíthető, hogy Frank Attila sem folytatja a csapatnál, miközben az érkezési oldalon Hatvani Zoltán (Sándorfalva), Gantner Gergő (Röszke) és Tóth Béla neve bukkant fel. A hazaiaknál ugyanakkor a biztos érkezők között találjuk Makai Árpádot (Algyő), Péter-Szabó Tamást és Varga Martint (mindkettő Tisza Volán SC Szeged). A szurkolók csapatának távozója nincs, csak visszavonulója Dóra János, Meszes Csaba és Nagy Vince személyében.

Hevesi Tibor együttese a múlt héten kezdte a felkészülést, ez volt az első edzőmérkőzésük, de ez nem nagyon látszott meg a lendületen. Rögtön a meccs elején megszerezték a vezetést, ám a középkezdés után érkezett az FK-válasz. Kiegyenlített játék, egyenlő erők küzdelme folyt a pályán. Az első félidőben inkább a hazaiak domináltak, ez annak is betudható, hogy a Hüvös-legények már a harmadik edzőmeccsüket játszották. A második játékrészben mindkét csapat némiképp átalakult, ezt a vendégek használták ki jobban, több lehetőségük is akadt. Mindkét csapat nagyobb hibaszázalékkal játszott, de így a felkészülés elején ez természetes. Összességében igazságos döntetlen született.

Az FK legközelebb pénteken a megyeegy bajnoki címvédőjét, a Tápét fogadja a Felső Tisza parti stadionban 19 órától. Az Ásotthalom szombaton 16 órakor Kiskunhalasra látogat.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

FK 1899 Szeged – Ásotthalom 3-3 (2-1)
Szeged, Felső Tisza parti stadion. Vezette: Gera.
FK 1899 Szeged: Meszes T. – Makai, Szecska, Dóra T., Barta, Gyurkovics, Forró, Imre Z., Péter-Szabó, Varga M., Füle. Cserék: Vér, Gonda, Degovics, Onita, Dedovics, Holecska, Csuka, Hodák, Németh. Vezetőedző: Hüvös Gábor.
Ásotthalom: Ábrahám – Gantner, Somlyai, Vastag, Németh, Kothencz, Kiszner, Csábi, Baji R., Tóth, Hatvani. Cserék: Baji Sz., Bogdán, Malatinszki, Szlobodnyik, Szolákovics. Vezetőedző: Hevesi Tibor.
Gólszerzők: Gyurkovics, Füle, Varga, illetve Baji R. 2, Baji Sz.

Hüvös Gábor: “Formálódik az a csapat, amelyik erőben, játéktudásban és akaratban méltó lesz a bajnokság színvonalához. A mai mérkőzésben örömteli volt az, hogy három gólt rúgtunk, előre végre eredményesen játszottunk.”

Hevesi Tibor: “Idény elei formát mutattunk, új játékrendszert próbáltunk, idő kell, hogy minden összecsiszolódjon.”

Az FK 1899 Szeged felkészülési menetrendje:

Július 19., péntek 18.00: FK 1899 Szeged – Tápé
Július 24., szerda 18.00: FK 1899 Szeged – Tisza Volán SC Szeged
Július 27., szombat 18.00: HFC – FK 1899 Szeged
Augusztus 7., szerda 18.00: Ásotthalom – FK 1899 Szeged
Augusztus 10., szombat 18.00: Mórahalom VSE – FK 1899 Szeged (egyeztetés alatt)

Az Ásotthalom felkészülési menetrendje:

Július 20., szombat, 16.00: Kiskunhalas – Ásotthalom
Július 30., kedd: Tompa – Ásotthalom vagy Ásotthalom – Tompa (helyszín még nem tisztázott)
Augusztus 3., szombat, 18.00: Ásotthalom – Kiskunhalas
Augusztus 7., szerda, 18.00: Ásotthalom – FK 1899 Szeged
Augusztus 10., szombat, 17.00: Ásotthalom – Kiskunmajsa

Default thumbnail
Előző sztori

Tízezerrel több megváltozott munkaképességűt foglalkoztatnak

Következő sztori

Világjátékok: Letették az esküt a magyar utazók

Legutóbbi hasonló cikkek