ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bakos Evelin

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bakos Evelin

2013. július 24., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bakos Evelin
bakos_evelin_1_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Mai Jó Arcunk

Bakos Evelin

, aki cukrásznak tanul a Fodor József Élelmiszeripari Szakközépiskolában. Szereti a sulit, egy álma teljesülne, ha sikerülne elhelyezkednie cukrászként. Szegeden él, és imád itt lakni. Járt már több városban is az országban, de egyik se tetszett neki annyira, mint Csongrád megye székhelye, így mindig visszahúzta a szíve. Ha kitanulta a cukrász szakmát, szívesen elvégezne még egy masszázstanfolyamot is, mert az is érdekli. Jelenleg diákmunkásként dolgozik.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 16 éves lány hobbija a biciklizés és a gördeszkázás. A deszkán már lassan 3 éve tolja a trükköket, bár volt egy kisebb kihagyása. Ezek mellett a szabadidejében rögbizik, a barátaival van, internetezik, vagy lófrál a városban. Filmezni is szokott, kedvenc műfajai közé sorolja a sci-fiket és a horrorfilmeket. Moziba is szívesen megy, ha teheti, de inkább otthon nézi meg a filmeket. Olvasni könyveket nem nagyon szokott, ha mégis, akkor az internetről tölti le azokat a műveket, amik érdeklik, e-book formájában. Bulizni mindenfelé jár, megfordult már a legtöbb szegedi szórakozóhelyen. Kedveli a házibulikat, illetve az összeülős, beszélgetős és iszogatós estéket is. Az, hogy melyiken vesz leginkább részt, hangulatfüggő.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• David Guetta • Akon • Lady Gaga • Gáspár Laci • Kesha

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.