Szórakozás

Ha kamionos találkozó, akkor kamionos foci!

Ha kamionos találkozó, akkor kamionos foci!

2013. július 15., hétfő
Ha kamionos találkozó, akkor kamionos foci!
kamionosfoci

A focipályán is bizonyíthatnak a gépóriások szerelmesei: a XXIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó rendezvényeként kispályás labdarúgótornára várják a csapatok jelentkezését július 18-ig.

Az újszegedi Kisstadion két műfüves pályáján rendeznek kispályás labdarúgótornát július 20-án, szombaton. A hétvégi XXIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó kapcsolódó programjaként július 18-ig várják minimum 8, maximum 16 csapat jelentkezését, nyilvános sorsolást másnap, péntek délután este 18 órakor tartják az SZTE Károlyi Mihály Kollégiumában. Az első három helyezett csapat kupát, oklevelet és sört kap ajándékba, de díjakban részesülnek a legtechnikásabb játékosok, legjobb kapusok is. A díjazottak mindegyike a rendezvény emblémázott pólóját kapja ajándékba. A szervezők a maximális létszám esetén 32 meccset, felkészült csapatokat, látványos mérkőzéseket, remekbe szabott gólokat, parádés kapusbravúrokat és szigorú, de következetes játékvezetést ígérnek. További információk:

Zsiros János

(06/30-631-6861, e-mail: zsiros.janos@vipmail.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.