/

Elfogták a bombával fenyegető szegedi postarablót + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

posta13062803Menekült a rendőrök elől N. Sándor, miután meglátta a rendőrségi felhívást az interneten.

A 44 éves férfit azzal gyanúsítja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, hogy 2013. június 28-án robbantással fenyegetőzve kirabolta a szegedi Olajbányász téren lévő postát.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói az azonosítását követő néhány órán belül megállapították a menekülő férfi tartózkodási helyét, majd elfogásához a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérték. A gyanúsítottat a TEK műveleti egysége az egyik siófoki nagyáruház parkolójában fogta el 2013. július 1-én kora délután.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette N. Sándort és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Korábban:

Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a menekülő N. Sándor 44 éves hódmezővásárhelyi lakos ellen.

Azonosította a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. június 28-án robbantással fenyegetőzve kirabolta a szegedi Olajbányász téri postát. N. Sándor jelenleg szökésben van, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya országos elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

Előző sztori

Kitüntetések a Szegedi Ítélőtáblán

Default thumbnail
Következő sztori

Emelkedik a gázolaj ára

Legutóbbi hasonló cikkek