Bulvár

Elfogták a bombával fenyegető szegedi postarablót + VIDEÓ

Elfogták a bombával fenyegető szegedi postarablót + VIDEÓ

2013. július 1., hétfő
Elfogták a bombával fenyegető szegedi postarablót + VIDEÓ
posta13062803

Menekült a rendőrök elől N. Sándor, miután meglátta a rendőrségi felhívást az interneten.

A 44 éves férfit azzal gyanúsítja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, hogy 2013. június 28-án robbantással fenyegetőzve kirabolta a szegedi Olajbányász téren lévő postát. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói az azonosítását követő néhány órán belül megállapították a menekülő férfi tartózkodási helyét, majd elfogásához a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérték. A gyanúsítottat a TEK műveleti egysége az egyik siófoki nagyáruház parkolójában fogta el 2013. július 1-én kora délután. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányág Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette

N. Sándort

és kezdeményezi előzetes letartóztatását. http://www.youtube.com/watch?v=Q0EMwcIrz3c

Korábban:

Országos elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a menekülő N. Sándor 44 éves hódmezővásárhelyi lakos ellen. Azonosította a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. június 28-án robbantással fenyegetőzve kirabolta a szegedi Olajbányász téri postát.

N. Sándor

jelenleg szökésben van, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya országos elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.