Sport

A tanulásban és a sportban is sikeresek a ságvárisok

A tanulásban és a sportban is sikeresek a ságvárisok

2013. július 2., kedd
A tanulásban és a sportban is sikeresek a ságvárisok

A kiváló tanulmányi versenyeredmények mellett az idei tanévben a sportban is számos kiváló eredményt értek el az SZTE Ságvári Endre Gyakorló általános iskola tanulói a diákolimpiai versenyeken.

Az idei versenyszezonban

Becsei Brigitta

és

Konkoly Béla

testnevelők vezetésével sorra jutottak be az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskola tanulói az egyes sportágak országos döntőibe. Úszásban a nem versenyszerűen úszók kategóriájában egy 4. és egy 9. helyezést értek el a budapesti országos döntőn, a mezeifutó diákolimpia gödöllői országos döntőjében a kiváló harmadik helyen végeztek, az egyéni atlétikai diákolimpián 5., 9. és 11. helyezéseket értek el. Mindezek mellett az iskola úgy képviselte Csongrád megyét a Pécsen megrendezett IV. korcsoportos országos labdarúgó diákolimpián, hogy a csapatnak egyetlen igazolt labdarúgó sem volt tagja. Az országos versenyek mellett számos kiemelkedő eredményt értek el a diákok a városi és megyei döntőkön is. Tették mindezt úgy, hogy tanulmányi eredményük is kiváló, bizonyítva ezzel, hogy a magas szintű sporteredmények elérése mellett a bizonyítvány is lehet jeles.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.